Αυτή την εβδομάδα η Britney Spears θριαμβεύει με το ολοκαίνουριο άλμπουμ της «Femme Fatale», αφού «καρφώθηκε» στην κορυφή του «U.S. albums chart». Φτάνοντας κατευθείαν στην κορυφή η Spears έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης στην ιστορία, της οποίας 6 άλμπουμ της έχουν βρεθεί αμέσως στην κορυφή ενώ είναι το δεύτερο άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις μέσα σε μια εβδομάδα για φέτος. Παράλληλα, το άλμπουμ βρέθηκε κατευθείαν στην κορυφή των charts σε Καναδά, Αυστραλία και Κορέα, όπως επίσης και στο Top 10 σε 15 ακόμα χώρες..

Η κυκλοφορία του «Femme Fatale» είναι η συνέχεια της πρόσφατης video πρεμιέρας του hit της, «Till The World Ends» στο VEVO. Η Spears έχει κερδίσει εξαιρετικές κρτικές για το «Femme Fatale»: Το περιοδικό «Rolling Stone» έδωσε στο album 4 στα 5 αστέρια και έγραψε ότι «ίσως είναι το καλύτερο άλμπουμ της Britney». Το «Associated Press» έγραψε  ότι «η Britney για ακόμη μια φορά κάνει αισθητή την παρουσία της και η φλόγα της είναι πιο δυνατή από ποτέ», ενώ το «People Magazine» με την σειρά του το αποθεώνει γράφοντας ότι είναι «ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της καριέρας της από την αρχή μέχρι το τέλος».

Στο «Femme Fatale» παραγωγή έκαναν οι επι-χρόνια συνεργάτες της Britney Spears, Max Martin και Dr. Luke. Η Britney έχει πουλήσει σχεδόν 70 εκατομμύρια albums παγκοσμίως μέχρι σήμερα με τις προηγούμενες κυκλοφορίες της, Baby One More Time (1999), Oops!… I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008).