Μια ιστορία αγάπης για τις επιπλοκές που παρουσιάζονται όταν οι πλατωνικοί στενοί φίλοι Ρέιτσελ (Τζίνιφερ Γκούντουιν) και Ντεξ (Κόλιν Εγκλσφιλντ) αντιλαμβάνονται τα πραγματικά συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον, στο κατώφλι του γάμου του Ντεξ. Οι επιπλοκές αυξάνονται από το γεγονός πως η Ντάρσι (Κέιτ Χάντσον), η γυναίκα που θα παντρευτεί ο Ντεξ, είναι κολλητή με τη Ρέιτσελ από την παιδική τους ηλικία.

Για να λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό και να είστε ένας από τους νικητές που θα κερδίσουν αυτό το υπέροχο δώρο, αρκεί να κάνετε share στο facebook τη συγκεκριμένη σελίδα, (απαραίτητη προϋπόθεση, από το κουμπί που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία στα αριστερά) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν κάνει like στη σελίδα του newsbeast.gr στο facebook (http://www.facebook.com/newsbeast.gr).

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Περισσότερα:
Η Έμιλι Γκίφιν βρέθηκε σε ένα κομβικό σημείο, λίγο πριν κλείσει τα 30, και αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δουλειά της ως δικηγόρος σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο για να γίνει συγγραφέας – μια τολμηρή κίνηση που οδήγησε στο πρώτο της βιβλίο, με τίτλο «Φιλίες & Έρωτες». Παραγωγός της ταινίας είναι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Χίλαρι Σουάνκ.

Το ομότιτλο bestseller μυθιστόρημα της Έμιλι Γκίφιν, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.

Μην χάσετε την ταινία από 12 Μαΐου στους κινηματογράφους από την ODEON.

Διαβάστε εδώ τους όρους συμμετοχής.