Στον έξαλλο κόσμο των κροίσων της αραβικής χερσονήσου τίποτα δεν λέει καλύτερα «είμαι πλούσιος» από το να ποστάρεις συνεχώς στο Instagram τον εαυτό σου και τα λιοντάρια σου δίπλα (ή ακόμα και πάνω) στις Mercedes, τις Lamborghini και τα άλλα μηχανοκίνητα παιχνίδια σου.

Καλωσορίσατε λοιπόν στον κόσμο του Humaid Abdalla AlBuQaish, του ανθρώπου που έχει ιδιαίτερο γούστο για πανάκριβα αυτοκίνητα και επικίνδυνα κατοικίδια!

Γιατί όταν τα λιοντάρια και τα άλλα αιλουροειδή σού κάνουν την τιμή να σε παίρνουν αγκαλιά, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις γι’ αυτά είναι να τα αφήσεις να κάνουν ό,τι θέλουν με τα μηχανοκίνητα κομψοτεχνήματά σου.

Έτσι λοιπόν γίνεται σωστά η απόλυτη επίδειξη πλούτου στην εξωφρενική επικράτεια του Περσικού Κόλπου, ποστάροντας δηλαδή φωτογραφίες με είδη άγριας ζωής, τόσο φυσικά όσο και μηχανικά. Νταηλίκι ή βλακεία, εσείς αποφασίζετε…

Πώς να μην τον ακολουθούν ανυπόμονα περισσότεροι από 420.000 άνθρωποι στο Instagram δηλαδή; Τέτοια εξαλλοσύνη σπάνια συναντάς.

Στα άλλα νέα της ημέρας, εμείς μπορούμε πάντα να θαυμάσουμε τους φονικούς θηρευτές και τα άλλα υπέροχα πλάσματα με τη μηχανική καρδιά…