Η ξεχωριστή σειρά ντοκιμαντέρ του Ομίλου FCA, What’s Behind, που μας μεταφέρει στα παρασκήνια της δημιουργίας και εξέλιξης των νέων αυτοκινήτων ετοιμάζεται για τη 2η σεζόν της. Στην σαιζόν αυτή, η σειρά εστιάζει στις αλλαγές στις μεθόδους και τις τεχνολογίες εξέλιξης των οχημάτων κατά τη μετάβαση στη νέα εξηλεκτρισμένη, συνδεδεμένη και αυτόνομη εποχή της αυτοκίνησης.

Η 1η σαιζόν της σειράς ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, από τις παγωμένες λίμνες της Σκανδιναβίας, έως τις ερήμους της Ν. Αφρικής, παρουσιάζοντας (για πρώτη φορά) τους ανθρώπους και τις διαδικασίες που συνθέτουν την πολύπλοκη εξέλιξη νέων οχημάτων. Η σειρά επιστρέφει φέτος για τη 2η σεζόν για να παρουσιάσει τις εξελίξεις που μετασχηματίζουν την αυτοκίνηση, όπως είναι ο εξηλεκτρισμός των μοντέλων.

Η αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο και ο κόσμος ζει τη γέννηση νέων αυτοκινήτων που φέρουν προηγμένη τεχνολογία και ανταποκρίνονται στις νέες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού, αλλά και συνολικά της κοινωνίας. Οι εποχές αλλάζουν, αλλά οι τεχνικοί θα συνεχίσουν να δοκιμάζουν τα οχήματα στις πιο ακραίες θερμοκρασίες, στις πιο δύσκολες δοκιμές, οδηγώντας τα στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, της συνδεσιμότητας και της αυτόνομης οδήγησης.

Η 2η σαιζόν του ντοκιμαντέρ «What’s Behind» μας μεταφέρει στα παρασκήνια της γέννησης της νέας εποχής της αυτοκίνησης. Το teaser της σειράς είναι χαρακτηριστικό όλων όσων εκείνων θα παρακολουθήσει το κοινό στα επεισόδια που ακολουθούν.

Νίκος Τσάδαρης

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.