Την άποψη ότι το γκραν πρι της Κίνας θα είναι συναρπαστικό για τον κόσμο που θα το παρακολουθήσει, αλλά ταυτόχρονα αγχωτικό για τους πιλότους εξέφρασε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari, ο οποίος θα εκκινήσει από την τρίτη θέση, τόνισε πως περιμένει κατά τη διάρκεια του αγώνα η F138 να έχει καλύτερη απόδοση από ότι στις κατατακτήριες δοκιμές, θέτοντας ως στόχο αν όχι τη νίκη το βάθρο.

«Ο ρυθμός μας κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι καλύτερος από τον ρυθμό μας στις κατατακτήριες, συνεπώς περιμένω έναν καλό αγώνα και μία θέση στο βάθρο και γιατί όχι τη νίκη. Ο Κίμι είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος με τη Lotus να μπορεί να διαχειριστεί καλά τα ελαστικά της και ξέρουμε όλοι ότι τα ελαστικά είναι το κλειδί για το γκραν πρι.

Τα πιτ στοπ μπορεί να μας βοηθάνε όσον αφορά στον ρυθμό, όμως βγαίνεις στη μέση της κατάταξης με πολλά μονοθέσια μπροστά σου. Για αυτό θα πρέπει να είσαι ευέλικτος και έξυπνος. Για τον κόσμο θα είναι ένας συναρπαστικός αγώνας, αλλά για εμάς πολύ αγχωτικός», δήλωσε ο δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Πηγή: sport-fm