Ο Κάρλος Σάινθ είχε πάρει την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου για το γκραν πρι της Formula 1 στη Σιγκαπούρη και μία μέρα μετά πήρε και τη νίκη, δίνοντας έτσι μια μικρή χαρά στους οπαδούς της Ferrari και βάζοντας τέλος στο σερί δέκα νικών του Μαξ Φερστάπεν που τερμάτισε στην 5η θέση.

Το φετινό πρωτάθλημα θα το κατακτήσει, όπως και τα προηγούμενα δύο, ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull αλλά στη Σιγκαπούρη ήταν η σειρά της Ferrari να χαμογελάσει με τον Σάινθ. Μια νίκη που δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά τη μάχη του τίτλου, βάζει όμως τέλος στο… μονότονο σενάρια των συνεχών νικών του Φερστάπεν.

Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari ήταν αυτός που άρχισε από την 1η θέση και σε αυτή τερμάτισε κιόλας, με αποτέλεσμα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα να νικήσει οδηγός που δεν ανήκει στη Red Bull, πανηγυρίζοντας για 2η φορά στην καριέρα του, έχοντας δει πρώτος την καρό σημαία και το 2022 στο βρετανικό γκραν πρι.

Από εκεί και πέρα, στη 2η θέση τερμάτισε ο Λάντο Νόρις με McLaren και στην 3η ο Λιούις Χάμιλτον με Mercedes ενώ ακολούθησαν οι Λεκλέρ, Φερστάπεν, Γκασλί, Πιάστρι, Πέρεζ, Λόσον και Μάγκνουσεν.

Αποτελέσματα Formula 1 Σιγκαπούρη