Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πέθανε σε ηλικία 86 ετών και πέρα από το μυστήριο ποιος θα τον κληρονομήσει, αρκετοί αναρωτιούνται για το ποια είναι η Marta Fascina, η κατά 52 χρόνια μικρότερη τελευταία σύντροφος του, που στάθηκε στο πλευρό του τις τελευταίες ώρες του.

Με βάση όσα έχουν δει τη δημοσιότητα, παντρεύτηκαν συμβολικά πριν από ένα χρόνο, ενώ τα παιδιά του διαφωνούσαν με αυτό το γάμο, με αποτέλεσμα να απουσιάζει από το μυστήριο ο δεύτερος γιος του.

Ωστόσο, η ίδια έμεινε δίπλα στο πλευρό του «Καβαλιέρε» μέχρι το τέλος του, με καθημερινές επισκέψεις στο νοσοκομείο το τελευταίο χρονικό διάστημα που νοσηλεύονταν ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός, κάτι που εξέπληξε αρκετούς.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η Marta Fascina

Από συντάκτρια περιοδικού, στο στίβο της πολιτικής

Η 33χρονη Marta Fascina γεννήθηκε το στην Καλαβρία το 1990 και μεγάλωσε στη Νάπολη, ενώ σπούδασε λογοτεχνία και φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης, αναφέρει η Marca.

Έπειτα, εργάστηκε στο Il Giornale μέχρι το 2018, όταν αποφάσισε να μπει στο στίβο της πολιτικής και να εκλεγεί βουλευτής με τη «Forza Italia», το κόμμα του «Καβαλιέρε».

Έτσι, φέρεται πως γνωρίστηκαν με τον ιταλικό σκανδαλοθηρικό Τύπο να αναφέρει πως ήταν σε σχέση από το 2020. Μάλιστα, δημοσιεύματα ανέφεραν πως για «χάρη της Marta», ο Μπερλουσκόνι χώρισε την επί 12 χρόνια τότε σύντροφό του.

Ο όρος στο γάμο

Το ζευγάρι δεν επιβεβαίωσε για καιρό τον δεσμό του, παρά τις φωτογραφίες που διέρρεαν παπαράτσι από τις κοινές εξόδους τους. Εντούτοις, ανακοίνωσαν πως ήταν μαζί, όπως και ότι θα παντρεύονταν σε λίγο καιρό, κάτι που έγινε στην ιστορική Βίλα Γκερνέτο στην πόλη Λέσμο, βόρεια του Μιλάνου.

Τα παιδιά του Μπερλουσκόνι διαφώνησαν έντονα με την επιλογή του πατέρα τους. Η Marta λοιπόν, αναγκάστηκε να υπογράψει ότι δεν θα διεκδικήσει την περιουσία του «Καβαλιέρε», σε περίπτωση που εκείνος έφευγε από τη ζωή.

Βεβαίως, δεν αντιμετώπισαν όλοι τον τότε γάμο με τον ίδιο τρόπο. Πολέμιοι του Μπερλουσκόνι ανέφεραν πως ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός είχε ντυθεί συμβολικά γαμπρός για τρίτη φορά στη ζωή του για πολιτικούς λόγους, αφού η Μάρτα Φασίνα ήταν βουλευτής του κόμματός του.

Έτσι, θεώρησαν πως ήταν μια τακτική κίνηση, ώστε να δείξει πως είχε «νοικοκυρευτεί», με στόχο να προσελκύσει περισσότερους βουλευτές με το μέρος του.