Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έκανε τελικά έναν συμβολικό γάμο με την βουλευτή Μάρτα Φασίνα, με τον 85χρονο Καβαλιέρε να προβάρει το κοστούμι του γαμπρού για τρίτη φορά, σε μία λαμπρή τελετή, η οποία κόστισε περίπου 400.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε επίσημα –το μυστήριο όμως έγινε κανονικά-, γιατί τα παιδιά του Μπερλουσκόνι δεν θέλουν η Φασίνα να αποκτήσει δικαίωμα στην περιουσία του Καβαλιέρε, σε περίπτωση που ο τελευταίος φύγει από την ζωή.

Παρόλα αυτά, διοργανώθηκε μια λαμπρή συμβολική τελετή στην ιστορική Βίλα Γκερνέτο στην πόλη Λέσμο, βόρεια του Μιλάνου, όπου ο αδερφός του Μπερλουσκόνι, Πάολο και τα παιδιά του Μαρίνα, Μπάρμπαρα, Ελεονόρα και Λουίτζι ήταν παρόντες, ενώ ο δεύτερος γιος του, Πιερ Σίλβιο, απουσίαζε.

Μαρτυρίες καλεσμένων αναφέρουν ότι ο Καβαλιέρε ήταν πανευτυχής και πως αποκάλεσε την Μάρτα «δώρο εξ ουρανού», ενώ κατά την διάρκεια της τελετής, ο Μπερλουσκόνι τραγούδησε στους καλεσμένους του και χάρισε εντυπωσιακά δώρα στους παρευρισκόμενους, όπως πολύ ακριβά ρολόγια.

Σημειώνεται, ότι ο Μπερλουσκόνι ήταν αποφασισμένος από την αρχή για το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Φασίνα, παρά τις αντιρρήσεις των παιδιών του ή δημοσιεύματα, που ανέφεραν ότι δεν έχει βρει την εκλεκτή της καρδιάς του, αλλά φέρεται να είναι μαζί της για πολιτικούς λόγους, αφού η Μάρτα Φασίνα είναι βουλευτής του κόμματός του, «Forza Italia».