Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα παντρευτεί για τρίτη φορά στη ζωή του, αφού θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Μάρτα Φασίνα, αναφέρει χαρακτηριστικά η γερμανική bild.de.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 85χρονος «Καβαλιέρε», που μπορεί να έχει 53 χρόνια διαφορά με την 32χρονη αγαπημένη του, δεν σκέφτηκε στιγμή να ακυρώσει τον γάμο, παρά τις αντίθετες απόψεις που ακούστηκαν από την στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία. Το μυστήριο λοιπόν, θα γίνει σε κλειστό κύκλο, με συνολικά 60 καλεσμένους, ενώ δεν είναι γνωστό εάν θα παραστούν τα πέντε παιδιά του, τα οποία αντιτίθενται στον συγκεκριμένο γάμο.

Παρόλα αυτά, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μπερλουσκόνι ενδέχεται να μην έχει βρει την εκλεκτή της καρδιάς του, αλλά να κάνει τον γάμο για πολιτικούς λόγους, αφού η Μάρτα Φασίνα είναι βουλευτής του κόμματός του, «Forza Italia».

Έτσι, ορισμένοι θεωρούν ότι είναι μια τακτική κίνηση ο γάμος, ώστε να δείξει πως έχει «νοικοκυρευτεί», με στόχο να προσελκύσει περισσότερους βουλευτές με το μέρος του.