Αυτή η ταινία μικρού μήκους έχει γρήγορα αυτοκίνητα, καουμπόηδες – και μια καταδίωξη βοοειδών. Το βίντεο καταγράφηκε από την πολιτειακή αστυνομία του Μίσιγκαν σε μια κάμερα ενός περιπολικού και δημοσιεύτηκε στο Twitter.

Η αστυνομία δημοσίευσε το βίντεο της καταδίωξης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή, σύμφωνα με τα λόγια της πολιτειακής αστυνομίας: «αν δεν υπάρχουν αποδείξεις, δεν έγινε (video or it didn’t happen)». Στο βίντεο, φαίνονται δύο άνθρωποι σε δύο τζιπ να κυνηγούν μια αγελάδα που κυκλοφορούσε ελεύθερο κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Interstate 75 για εβδομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες από το eu.freep.com.

Ξαφνικά, εμφανίζεται ένας άντρας πάνω σε ένα άλογο, ο οποίος μπαίνει στη μάχη για να πιάσει την αγελάδα. Το μικρό μοσχάρι με το όνομα Lester ξεπροβάλλει από τη δεξιά γωνία της οθόνης. Το κυνηγάει ένας καουμπόι με καπέλο, πάνω σε ένα άλογο. Με το ένα χέρι κρατάει τα χαλινάρια. Με το άλλο, στρίβει το λάσο. Η μουσική, σαν να είναι βγαλμένη από παλιό γουέστερν, κορυφώνεται.

Το άλογο τρέχει στην άκρη του αυτοκινητόδρομου και μετά στο οδόστρωμα, καθώς τα οχήματα περνούν από δίπλα του. Ο καουμπόι ακολουθεί από κοντά. Ένα περιπολικό της αστυνομίας ακολουθεί και τους δύο, κρατώντας το βόδι -και τον καουμπόη– από το να χτυπηθούν από την αντίθετη κατεύθυνση και καταγράφοντας το περιστατικό.