Μία γυναίκα από την Βουλγαρία υποβάλλεται σε αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις τα τελευταία χρόνια για να αλλάξει την εμφάνιση της και πλέον σκοπεύει να μεγαλώσει τα ήδη μεγάλα χείλη της, τα οποία σχεδόν φράσσουν τα ρουθούνια της, για να μοιάζει με «κούκλα Barbie».

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η 23χρονη Andrea Ivanova από την Βουλγαρία έχει κάνει περισσότερες από 30 ενέσεις με υαλουρονικό στα χείλη της και αναφέρει ότι θέλει να συνεχίσει το «ρεκόρ», που ισχυρίζεται ότι κατέχει.

Μάλιστα, δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί, καθώς θέλει να μεγαλώσει το στήθος της, μετά τις πρόσφατες επεμβάσεις που έκανε στο πρόσωπο της, ώστε να «φτιάξει ορισμένες γωνίες».

Η Andrea Ivanova πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

«Έχω κάνει όλες τις επεμβάσεις και όλες πραγματοποιήθηκαν στην πόλη που ζω, στη Σόφια, αλλά σκοπεύω να κάνω την επόμενη επέμβαση για αύξηση στήθους στην Τουρκία ή στη Γερμανία, γιατί υπάρχουν πολύ καλοί ειδικοί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ίδια ξεκίνησε να επισκέπτεται πλαστικούς χειρουργούς από το 2018, όπως λέει κι έκτοτε έχει δει το ενδιαφέρουν του κόσμου για εκείνη να απογειώνεται. «Κάθε μέρα πολλοί διαφορετικοί θαυμαστές από όλο τον κόσμο μου στέλνουν χιλιάδες μηνύματα στα social media και με προσκαλούν σε διακοπές σε διάφορες χώρες και ακόμη και ηπείρους», σημειώνει η 23χρονη.

Η Andrea Ivanova μετά τις πλαστικές επεμβάσεις

Επίσης, για τα σχόλια που δέχεται, αναφέρει ότι «υπάρχουν πάντα θετικές και αρνητικές αντιδράσεις… οι άνθρωποι πάντα γυρίζουν για να με κοιτάξουν, να με σχολιάσουν, να ψιθυρίσουν ο ένας στον άλλον».

«Κάποιοι με δείχνουν με το δάχτυλο, συζητούν την εμφάνισή μου, ορισμένοι μου σφυρίζουν, υπάρχουν εκείνοι που γελούν, αλλά και όσοι με κοροϊδεύουν φυσικά. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που έρχονται κοντά μου και με συγχαίρουν, ενώ θέλουν να βγάλω φωτογραφίες μαζί μου», προσθέτει στη συνέχεια.