Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο ύποπτος της ανατριχιαστικής δολοφονίας των τριών μελών της οικογένειας Σαββόπουλου στην Ουάσιγκτον και της οικονόμου.

 Ο ύποπτος, Daron Dylon Wint (Νταρόν Ντίλον Γουίντ) είναι ένας πρώην υπάλληλος της εταιρείας που εργαζόταν ο Σαββόπουλος, ενώ έχει στο ιστορικό του επιθέσεις και απειλητική συμπεριφορά.

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον 34χρονο δράστη ο οποίος ήταν κρυμμένος μέσα σε ένα φορτηγάκι. Μάλιστα είχε ξυρίσει τα ράστα μαλλιά του προκειμένου να μην τον αναγνωρίσουν.

Πάνω του βρέθηκαν και χαρτονομίσματα.

Πέντε ακόμα άτομα συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν για το περιστατικό.

Οι αρχές πιστεύουν ότι ο δράστης ταξίδεψε στο Μπρούκλιν για να επισκεφτεί την σύντροφο του και κατόπιν επέστρεψε στην Ουάσινγκτον.

Η σύντροφός του ανακρίνεται από την αστυνομία αν και δεν της έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία.

Ο 46χρονος Σάββας Σαββόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της κατασκευάστριας οικοδομικών υλικών American Iron Works, η σύζυγός του Εϊμι, ο 10χρονος γιος τους Φίλιππος και η οικιακή βοηθός της οικογένειας, Βεραλίσια Φιγκερόα, βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στη βορειοδυτική Ουάσιγκτον, όχι μακριά από την κατοικία του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν.

Οι δολοφόνοι βασάνισαν πριν σφάξουν το 46χρονο Ελληνοαμερικανό Σάββα Σαββόπουλο, τη 47χρονη σύζυγό του Έιμι, το δεκάχρονο γιο τους Φίλιπ και την 57χρονη οικονόμο τους από το Ελ Σαλβαδόρ, Βεραλίσια Φιγκερόα.

Η αστυνομία δεν βρήκε σημάδια παραβίασης στο σπίτι.

Οι δολοφόνοι γνώριζαν την οικογένεια, διανυκτέρευσαν μέσα στο σπίτι και προσπάθησαν με τη βία να πάρουν κάτι από τον επιχειρηματία.

Η οικογένεια Σαββόπουλου έχει επίσης δύο κόρες, οι οποίες όμως δεν ήταν στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος, αφού βρίσκονται σε οικοτροφείο.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 34χρονου αφού κατάφερε να ταυτοποιήσει το DNA που βρέθηκε στην κόρα μιας πίτσας που είχε παραγγελθεί το βράδυ της 13ης Μαΐου, όταν δηλαδή τα τέσσερα θύματα, βρίσκονταν στα χέρια του βασανιστή και δολοφόνου τους.

Ο άνθρωπος που παρέδωσε την πίτσα είπε στην αστυνομία – σύμφωνα με τους New York Times – ότι πήγε δύο πίτσες και τα λεφτά του τα άφησαν σε φάκελο έξω από την πόρτα.