Ένας νεαρός άντρας συνελήφθη ως ύποπτος για την άγρια δολοφονία της συζύγου του, την οποία φέρεται να σκότωσε και να τεμάχισε μέσα στο πολυτελές διαμέρισμά τους στη Μουμπάι.

Ο Girish Kote φέρεται ότι μαχαίρωσε τη γυναίκα του Madhuwanti μέχρι θανάτου, προτού την κόψει… σε τρία κομμάτια, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η οποία επικαλείται δημοσιεύματα τοπικού Τύπου.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ο δράστης στη συνέχεια τύλιξε τα κομμάτια της γυναίκας σε πλαστικό, το οποίο έκλεισε με μονωτική ταινία. Ο σύζυγος του θύματος τοποθέτησε τα δύο στο ψυγείο και το τρίτο στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος του ζευγαριού, στον 14ο όροφο της πολυκατοικίας Nakshatra Towers στην Bhayandar.

Την αστυνομία ειδοποίησε ένας ταξιτζής, γνωστός του ζευγαριού, από τον οποίο ο δράστης ζήτησε βοήθεια για να… εξαφανίσει τα κομμάτια της γυναίκας του, αφού του ομολόγησε την πράξη του.

Το ζευγάρι φέρεται να είχε συχνά διαπληκτισμούς γύρω από οικονομικά ζητήματα, ενώ πριν από δύο χρόνια είχε αποκτήσει και ένα παιδί.

Οι αρχές δε γνωρίζουν ακόμη πότε έγινε το φονικό, καταλήγει το δημοσίευμα.