Το να ανακαλύψεις από ένα τεστ DNA πως είσαι «βιολογικά μετανάστης» δεν θα ήταν πρόβλημα για την πλειοψηφία των ανθρώπων…

Όμως για τον ενεργό ακτιβιστή της άκρας δεξιάς Paul Craig Cobb, σίγουρα η αποκάλυψη πως… κατάγεται κατά 14% από την Υποσαχάρια Αφρική είναι σοβαρό θέμα!

Ο 62χρονος που είναι πολύ γνωστός στα νεοναζιστικά κινήματα στην Αμερική και ένθερμος υποστηρικτής της «καθαρότητας της ράτσας», έχει γεννηθεί στο Μιζούρι και κατοικεί στο Leith της Βόρειας Ντακότα.

Εδώ και αρκετό καιρό ασχολείται με την καθιέρωση του χωριού του σε περιοχή που θα κατοικείται αποκλειστικά από πολίτες λευκού χρώματος…

Η δυσάρεστη για εκείνον αποκάλυψη του γενετικού του κώδικα πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της μαγνητοσκόπησης του τηλεοπτικού προγράμματος «The Trisha Goddard Show» και άφησε άφωνο τον ρατσιστή άνδρα.

Η αφροαμερικανή παρουσιάστρια της εκπομπής χαμογελώντας του ζήτησε να της δώσει το χέρι του αλλά εκείνος αρνήθηκε το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο τον υπέβαλλαν.

«Είσαι και λίγο μαύρος» του είπε η Goddard όταν ο καλεσμένος της άρχισε να απαριθμεί στατιστικές που δείχνουν την ανωτερότητα της λευκής φυλής.

Ο ίδιος μετά την προβολή της εκπομπής κατηγόρησε την Goddard πως το πρόγραμμά της είναι «λαϊκίστικο» και πως «έχει σκοπό να προβάλει την πολυπολιτισμικότητα».