Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια ενός Καναδού να σπουδάσει στην Βρετανία αφού έχασε τη ζωή του μόλις μια μέρα μετά την άφιξή του στη χώρα…

Ο 22χρονος Garrett Elsey, μόλις έφτασε στο Μπρίστολ από το Sherwood Park του Καναδά, βγήκε με ένα φίλο του να γιορτάσει την εγγραφή του στο πανεπιστήμιο και την επόμενη μέρα βρέθηκε νεκρός, μέσα σε ένα σκουπιδιάρικο.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail» ο νεαρός που είχε ντυθεί ελαφρά, βρήκε καταφύγιο σε ένα κάδο σκουπιδιών για να προφυλαχτεί από το κρύο μετά από μια νύχτα πόσης αρκετών ποτηριών αλκοόλ.

Η νεκροψία έδειξε πως ο άτυχος νέος υπέφερε από υποθερμία πριν πεθάνει αλλά πως όταν κατέληξε στην πρέσα του απορριμματοφόρου ήταν ακόμα ζωντανός, γεγονός που επιβεβαιώνουν οι αυτόπτες μάρτυρες που τον άκουσαν να φωνάζει.

Ο Elsey μόλις τακτοποίησε τα πράγματά του στην φοιτητική εστία, βγήκε για φαγητό σε μια πιτσαρία, με τον φίλο του Gareth Lewis-Jones και κατανάλωσαν αρκετές μπύρες.

Όπως αναφέρει ο φίλος του, «Μετά την πιτσαρία πήγαμε σε μια παμπ όπου συνεχίσαμε να πίνουμε μπύρες και άλλα ποτά. Μετά πήγαμε σε ένα κλαμπ να χορέψουμε, αλλά δεν είχαμε μεθύσει».

Στο κλαμπ ο Elsey και την ώρα που ο φίλος του ήταν στην τουαλέτα εκδιώχθηκε από τους άνδρες ασφαλείας του μαγαζιού που τον συνόδεψαν μέχρι την κοντινή πιάτσα ταξί.

Όπως φαίνεται ο νεαρός δεν πήρε κάποιο ταξί για να επιστρέψει στην φοιτητική εστία αλλά έψαξε κάποιο μέρος για να προφυλαχτεί από το κρύο.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως γύρω στις 5.30 το ξημέρωμα άκουσε ένα θόρυβο σαν κάποιος να έπεσε στο οδόστρωμα και στις 7.15 οι εργαζόμενοι που περισυνέλεξαν τον κάδο δεν είδαν τον νεαρό που βρισκόταν εντός του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο απορριμματοφόρο και να βρει τραγικό θάνατο.