Ελέφαντας με το όνομα Μπιν Λάντεν σκόρπισε τον θάνατο

Αφού πρώτα σκότωσε πέντε χωρικούς στη συνέχεια αιχμαλωτίστηκε


ΚΟΣΜΟΣ
22:55
11/11/2019
Ελέφαντας με το όνομα Μπιν Λάντεν σκόρπισε τον θάνατο
loading

Ένας ελέφαντας, που προκάλεσε τον θάνατο πέντε χωρικών στην Ινδία και του έχουν δώσει το όνομα Μπιν Λάντεν, από τον πρώην ηγέτη της Αλ Κάιντα, αιχμαλωτίστηκε, έπειτα από μια καταδίωξη στην πολιτεία Άσαμ, στα βορειοανατολικά της χώρας.

Αξιωματούχοι της υπηρεσίας άγριας ζωής αναζητούσαν το ζώο για πολλές ημέρες, μέσα στο δάσος, χρησιμοποιώντας drone και οικόσιτους ελέφαντες.

«Προχωρήσαμε στο τελευταίο στάδιο σήμερα… Δύο βελάκια», που περιείχαν ηρεμιστικό, «έριξαν ειδικοί εναντίον του», προκειμένου να πιάσουν τον ελέφαντα, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματούχος.

Στόχος, αυτή τη στιγμή, είναι «να μεταφερθεί ο ελέφαντας σε ένα δάσος όπου δεν υπάρχουν κατοικημένες περιοχές» πλησίον του, συμπλήρωσε, όπως μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μεταξύ των θυμάτων του ήταν και τρεις γυναίκες, όταν επιτέθηκε, τον Οκτώβριο, στην περιοχή Γκοαλπάρα, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά του για 24 ώρες.

Σχεδόν 2.300 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από ελέφαντες στην Ινδία, τα τελευταία πέντε χρόνια, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα τον Ιούνιο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει