Το πανεπιστήμιο Liaocheng στην επαρχία Shandong της ανατολικής Κίνας εμπνεύστηκε ένα ομολογουμένως περίεργο διαγωνισμό προκειμένου να επιλέξει τους… κατάλληλους -και ιδιαιτέρως τακτικούς- φοιτητές στους οποίους θα παρείχε φοιτητικό δωμάτιο!

Η ζήτηση για ένα δωμάτιο στην εστία είναι μεγάλη, όμως η προσφορά όχι και τόσο. Έτσι οι υπεύθυνοι του πανεπιστημίου αποφάσισαν ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν να αποκλείσουν τους… ακατάστατους φοιτητές.

Περίπου 200 φοιτητές είχαν στη διάθεσή τους 20 λεπτά για να διπλώσουν τέλεια το πάπλωμά του και να αποδείξουν έτσι ότι ήταν κατάλληλοι για να φιλοξενηθούν στα υπάρχοντα δωμάτια.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της MailOnline οι κινέζοι φοιτητές είναι γνωστοί για τις… υπερβολές τους, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να πάνε… αξημέρωτα στις πανεπιστημιακές αίθουσες προκειμένου να εξασφαλίσουν μια καλή θέση, για να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις της ημέρας!

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.