Πέντε μέρες μετά από τον φρικτό θάνατο της Κέλι Μέρι Φοβρέλ, με μαχαίρι στο νότιο Λονδίνο, ξεψύχησε και το νεογέννητο παιδί της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας που μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, το μωράκι άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (03.07.2019).

Ο αρχηγός της αστυνομίας Μικ Νόρμαν που είναι επικεφαλής της έρευνας δήλωσε: «Σήμερα το πρωί, μάθαμε τα δυσάρεστα νέα ότι το μωρό της Κέλι, Ράιλι, πέθανε στο νοσοκομείο. Οι σκέψεις είναι στην οικογένεια».

Η 26χρονη Κέλι Μέρι Φοβρέλ είχε δολοφονηθεί με μαχαίρι το Σάββατο (29.06.2019). Το βρέφος γεννήθηκε με τη βοήθεια διασωστών στον τόπο της επίθεσης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγες μέρες αργότερα ξεψύχησε. Το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει άγνωστο.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο οποίο φαίνεται ένας άντρας που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της νεαρής εγκύου.

Ο άντρας, με τα ανοιχτόχρωμα ρούχα και την κουκούλα, έχει καταγραφεί από την κάμερα, να περπατάει προς το σπίτι της 26χρονης ενώ μετά από λίγα λεπτά φαίνεται να φεύγει τρέχοντας.

Ειδικότερα, ο άντρας, τα στοιχεία του οποίου είναι άγνωστα μέχρι στιγμής, φαίνεται να περπατάει προς το σπίτι της άτυχης γυναίκας στις 3:11 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και να φεύγει τρέχοντας έπειτα από δέκα λεπτά.

«Πρέπει να εντοπίσουμε τον άνδρα αυτόν έστω και για να τον αποκλείσουμε από τη λίστα των υπόπτων. Πρέπει να μας ενημερώσει όποιος ξέρει κάτι γι’ αυτόν» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λονδίνου.

Να σημειωθεί ότι δυο άντρες ηλικίας 37 και 29 ετών είχαν συλληφθεί για την άγρια δολοφονία. Ωστόσο, ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο 29χρονος κρατείται.