Πιλότος της American Airlines σύρθηκε από τις αρχές έξω από αεροπλάνο, στο Κεντάκι, και συνελήφθη για τριπλή δολοφονία των γειτόνων του το 2015.

Ο 51χρονος Christian Richard Martin, 51, πιάστηκε στο διεθνές αεροδρόμιο του Λούισβιλ την Παρασκευή, πάνω στο αεροπλάνο που ήταν γεμάτο επιβάτες κι έτοιμο να απογειωθεί με προορισμό το Σάλροτ, σύμφωνα με τη New York Post.

Η σύλληψή του έγινε μία ημέρα μετά την απαγγελία κατηγορητηρίου για τους φόνους των Calvin και Pamela Phillips και του γείτονά τους Edward Dansereau, το 2015.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 50χρονος Calvin Phillips είχε βρεθεί νεκρός από σφαίρα στο κελάρι του σπιτιού του ενώ τα πτώματα της 58χρονης Pamela Phillips και του 63χρονου Dansereau είχαν εντοπιστεί μέσα σε καμένο αυτοκίνητο παρατημένο σε χωράφι με καλαμπόκια, σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων.

Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα του Κεντάκι ανέλαβε την έρευνα έπειτα από συνάντηση με τον γιο του ζευγαριού, πριν δύο χρόνια, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία πως η υπόθεση δεν θα διαλευκανθεί ποτέ.

Την εποχή που έγιναν οι φόνοι, ο Martin ζούσε απέναντι από τα θύματα.

Σε συνέντευξή του το 2016, ο Martin είχε ισχυριστεί πως ο Calvin Phillips είχε σχέση με τη γυναίκα του αλλά αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στους φόνους.

Λίγο μετά τις δολοφονίες, πάντως, μετακόμισε στη Βόρεια Καρολίνα.

(φωτογραφία αρχείου)