Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν σήμερα οι έρευνες στην «Κόκκινη Λίμνη» χωρίς να βρεθεί η τρίτη βαλίτσα, όπου πιστεύεται ότι βρίσκεται το πτώμα της 28χρονης Μαρικάρ με βάση τα όσα ανέφερε στην αστυνομία ο καθ’ ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος Νίκος Μεταξάς.

Οι σημερινές έρευνες σημαδεύτηκαν από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά διαστήματα στην περιοχή και κατά τη διάρκειά τους, το Sonar εντόπισε μία διόγκωση όπου έθεσε σε κινητοποίηση της αρχές, σύμφωνα με τον «Πολίτη». Ακολούθως έγινε χρήση ρομποτικής κάμερας η οποία ωστόσο δεν μπορούσε να δώσει σαφή εικόνα αφού τα νερά της λίμνης ήταν θολά.

Έτσι αποφασίστηκε να καταδυθεί στην λίμνη δύτης με σκάφανδρο για να εντοπίσει τι ακριβώς βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο. Η κατάδυση διήρκεσε γύρω στα 40’, αλλά όπως φάνηκε στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε βράχος.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν αύριο το πρωί.

O «Ορέστης» κατηγορείται ότι βίασε 19χρονη και το κατέγραψε σε βίντεο

Πέραν της ομολογίας του για επτά δολοφονίες, πέντε γυναικών και δυο ανήλικων παιδιών, οι ανακριτές εξετάζουν πλέον και μια νέα υπόθεση, αυτή τη φορά βιασμού γυναίκας.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο, στις 30 Απριλίου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας από αλλοδαπή, πως κατά το 2017 και όταν εκείνη ήταν 19 ετών, τη βίασε ο 35χρονος, ο οποίος της είχε υποσχεθεί να τη φωτογραφίσει ως μοντέλο.

Ο βιασμός έγινε όταν ο 35χρονος την συνάντησε για να της δώσει τις φωτογραφίες. Τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητο του και κινηματογραφούσε τον βιασμό με το κινητό του τηλέφωνο.

Η κοπέλα φαίνεται ότι εκμυστηρεύτηκε στην πρώην σύζυγο του 35χρονου τον βιασμό, μέσω των social media.

Ο ύποπτος ανακρινόμενος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη και έδωσε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα του κατά συρροήν δολοφόνου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (5/5) στο χώρο του παλιού μεταλλείου Μιτσερού και στη Λεμεσό.