Οδυνηρό αποδείχθηκε το σεξ για έναν ζωγράφο/διακοσμητή καθώς την ώρα της σεξουαλικής πράξης έσπασε το μόριό του.

Ο 48χρονος μοιράστηκε την τραυματική τους εμπειρία στη Sun. Ο Sean Marsden τον περασμένο Δεκέμβρη υπέστη κάταγμα πέους, ενώ έκανε σεξ. Μάλιστα άκουσε ένα «κρακ».

Σφαδάζοντας από τους πόνους, ο 48χρονος είδε το πέος του να φουσκώνει και να πρήζεται μέσα σε λίγα λεπτά, φτάνοντας μάλιστα σε μέγεθος ένα μπουκάλι κρασιού.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, εκτός από κάταγμα πέους ο Βρετανός είχε υποστεί και ρήξη ουρήθρας.

Μετά από μερικά 24ωρα στο νοσοκομείο, ο 48χρονος επέστρεψε σπίτι του, με το μόριό του τυλιγμένο σε επιδέσμους.

Δεν μπορούσε ούτε περπατήσει. Πάντως, σημειώνεται στο δημοσίευμα, το τραγικό ατύχημα δεν στάθηκε ικανό να τον κάνει να ξεχάσει το σεξ, ούτε και οι προτροπές των γιατρών που του είπαν να απέχει τουλάχιστον ένα μήνα.

Περίπου 2,5 εβδομάδες μετά το επώδυνο περιστατικό, το ζευγάρι συνευρέθηκε και πάλι ερωτικά αφού ο Marsden «δεν μπορούσε να περιμένει».

Εκτός από τον δικό του φόβο όμως, ο 48χρονος έπρεπε να βοηθήσει και τη σύντροφό του να ξεπεράσει το σοκ και τις ενοχές της, αφού η 36χρονη κατηγορούσε τον εαυτό της για αυτό που συνέβη και φοβόταν ότι θα μπορούσε να ξανασυμβεί.

Ο ίδιος εξομολογείται ότι ο φόβος του είναι μήπως το ατύχημά του δεν του επιτρέψει να κάνει παιδιά, κάτι το οποίο δεν θέλει να σκέφτεται ως ενδεχόμενο.