Ένας διαρρήκτης κατ’ εξακολούθηση πιάστηκε στην κάμερα ασφαλείας μιας οικίας να απολαμβάνει το παγωτάκι του πριν την… παραβιάσει.

Ο 36χρονος Paul Hayman μπήκε τελικά στο σπίτι από το γκαράζ και άρπαξε 700 λίρες σε μετρητό. Τέσσερις μέρες αργότερα, η βρετανική αστυνομία είδε άλλο ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που ο ίδιος άνθρωπος διέρρηξε ένα δεύτερο σπίτι λίγο πιο κάτω, αφήνοντας το κυπελλάκι και το κουταλάκι του μισοτελειωμένου παγωτού στη σκηνή του εγκλήματος.

Τα περιστατικά σημειώθηκαν τον Ιούνιο του 2018, οπότε και τραβήχτηκε το υλικό, η δίκη του ολοκληρώθηκε ωστόσο πρόσφατα, καθώς οι αστυνομικοί τον ταυτοποίησαν υποβάλλοντας σε εξέταση DNA το σάλιο που βρήκαν στο κουταλάκι της δεύτερης διάρρηξης.

Ο 36χρονος είχε χτυπήσει και τρίτο σπίτι, εκεί όμως δεν πήγε με δικό του παγωτό, παρά έφαγε αυτό που βρήκε στο ψυγείο της οικίας! Πρόσφατα έφαγε όμως άλλη μια κρυάδα, καθώς το δικαστήριο του Λούτον τον καταδίκασε σε φυλάκιση 65 μηνών, μετά την ομολογία του πως είχε παραβιάσει 4 τελικά σπίτια στην ευρύτερη περιοχή, πάντα με ένα παγωτό στο χέρι…