Τέσσερις ημέρες αφού η οικογένειά της την είχε αποτεφρώσει, η 26χρονη Νάινα επέστρεψε στο σπίτι της ασφαλής, αφήνοντας άναυδους τους συγγενείς της.

Ενώ η οικογένεια της νεαρής ανακουφίστηκε, η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να ταυτοποιηθεί το ακρωτηριασμένο σώμα που βρέθηκε στην περιοχή της Patiala στην Ινδία στις 11 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρουν οι India Times, η Νάινα που κατάγεται από την Patiala, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στις 8 Δεκεμβρίου. Όταν εντοπίστηκε η σορός μίας κοπέλας περίπου στην ηλικία της, η αστυνομία ζήτησε τη βοήθεια των πολιτών για να προχωρήσει στην αναγνώριση.

Στις 14 του ίδιου μήνα, η οικογένεια της Νάινα ισχυρίστηκε ότι η σορός ανήκε σε εκείνη και ακολούθως πήραν το σώμα και την επομένη το αποτέφρωσαν.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι πίστευαν ότι η 26χρονη κοπέλα είχε κλεφτεί, θεώρησαν ότι μπορεί να δολοφονήθηκε από τον άνδρα με τον οποίο διέφυγε και έχει εξαφανιστεί επίσης. Η θεωρία αυτή κατέρρευσε όταν η Νάινα επέστρεψε σπίτι της μαζί με τον φίλο της.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται πάλι στο σημείο μηδέν και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τη σορό. Ακόμη και στην περίπτωση η οικογένεια να μην είχε «διεκδικήσει» το σώμα, η αστυνομία θα είχε προχωρήσει στην αποτέφρωση, καθώς αυτή είναι η προβλεπόμενη διαδικασία, σε ανάλογες περιπτώσεις. Ωστόσο, η υπηρεσία έχει κρατήσει το DNA και τα αποτυπώματα της νεκρής γυναίκας.

Το πτώμα βρέθηκε σε ένα χωράφι με ενδείξεις στραγγαλισμού, που επιβεβαιώθηκαν από την ιατροδικαστική εξέταση.

(Φωτογραφία αρχείου)