Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε την Λιν Κιτς καθώς καθάριζε τα λαχανικά που μόλις είχε μαζέψει ο σύζυγός της, Ντέιβ από τον κήπο του σπιτιού τους, στο Σόμερσετ. Στην άκρη ενός καρότου υπήρχε το χρυσό δαχτυλίδι που είχε χάσει η κόρη της πριν 12 χρόνια!

«Προφανώς το καρότο μεγάλωσε μέσα στο δαχτυλίδι. Μια στο εκατομμύριο συμβαίνει αυτό. Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου όταν το είδα», ανέφερε στη Sun η 69χρονη γυναίκα.

Ο Ντέιβ είχε κάνει δώρο στη Λιν το χρυσό δαχτυλίδι με την καρδιά από αμέθυστο πριν από 29 χρόνια, στα 40α της γενέθλια. Όταν το δαχτυλίδι δεν έκανε πια στη γυναίκα του, εκείνη το χάρισε στην κόρη της Σάρα, η οποία το 2006 το έχασε στον κήπο.

«Ψάξαμε παντού αλλά δεν μπορέσαμε να το βρούμε. Είχα απογοητευτεί», λέει η Λιν. Κάθε φορά που ο σύζυγός της ασχολούταν με τα κηπευτικά έψαχνε γι’ αυτό, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Και να τελικά που το δαχτυλίδι βρέθηκε στο πιο απίθανο σημείο. Στην άκρη ενός καρότου που μάζεψε ο Ντέιβ από τον κήπο χωρίς μάλιστα να το έχει καταλάβει.

«Πέταξε τα καρότα σε μια σκάφη έξω στην από την πίσω πόρτα και εγώ τα μάζεψα και τα έβαλα σε ένα μπολ με νερό μαζί με πατάτες και μετά είδα το δαχτυλίδι μπροστά μου. Ήταν απίστευτο», σημείωσε η Λιν.