Η οικογένεια ενός 15χρονου στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας ήθελε να δώσει μία έξτρα βοήθεια στο παιδί για να τα πάει καλύτερα στα μαθήματά του. Η μητέρα της οικογένειας είχε μάλιστα κολλητή φίλη καθηγήτρια, οπότε ακόμα καλύτερα.

Έτσι η Νατάλια Νικάντροβα πήγε στο σπίτι για να ξεκινήσει ιδιαίτερα με τον 15χρονο. Δεν αρκέστηκε στα σχολικά μαθήματα, όμως, καθώς θέλησε να τον διδάξει και σωστές αρχές της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Στο πρώτο μάθημα κιόλας…

fpogbjpfd2

Όπως μετέδωσε η Daily Mail, η σεξουαλική επαφή των δύο δεν κράτησε πάντως για πολύ, καθώς η μητέρα του παιδιού μπήκε στο σπίτι και τους έπιασε στα πράσα. Η γυναίκα συνελήφθη και ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι «η μητέρα τους έπιασε τη στιγμή της πράξης και σύμφωνα με τα στοιχεία μας ο σκοπός της από την αρχή ήταν να αποπλανήσει το αγόρι».

Η καθηγήτρια πλέον αναμένει τη δίκη της και αντιμετωπίζει κατηγορίες που μπορεί να επιφέρουν ποινή μέχρι και 4 χρόνια φυλάκιση.

fpogbjpfd3

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.