Σάλος έχει προκληθεί μεταξύ των γονιών μαθητών ενός δημοτικού σχολείου στο Λος Άντζελες της Αμερικής. Αιτία της διαμαρτυρίας, είναι μια πρώην διάσημη πορνοστάρ, η Sasha Grey!

Όπως φαίνεται, η Sasha Grey, είχε παραβρεθεί στο σχολείο Emerson του Compton προκειμένου να… διαβάσει διηγήματα σε παιδιά της πρώτης και τρίτης δημοτικού!

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι γονείς διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για την παρουσία μιας πορνοστάρ σε ένα σχολείο. Ορισμένοι μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατόν το σχολείο να μην μπορεί να βρει έναν πυροσβέστη ή έναν αστυνομικό για να διαβάσουν στα παιδιά.

Η Sasha Grey σε μήνυμα της στο tweeter, ισχυρίστηκε πως είναι εθελόντρια της οργάνωσης «Read Across America», μέλη της οποίας διαβάζουν βιβλία σε σχολεία. Ωστόσο ο οργανισμός, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διέψευσε πως αποτελεί μέλος του.

Η 23χρονη Sasha, έχει πλέον εγκαταλείψει την «ενεργό δράση» σε ερωτικές ταινίες και έχει στραφεί στο μόντελινγκ καθώς και στην ηθοποιία. Μάλιστα, είχε εμφανιστεί στη δημοφιλή σειρά «Entourage».