Μια νεαρή μητέρα που εγκατέλειψε το σχολείο, αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο έβγαλε εκατομμύρια λίρες με τη δική της εταιρεία μόδας σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Η Victoria Molyneux από το Ηνωμένο Βασίλειο ξεκίνησε να λειτουργεί το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα 5 μήνες αφού έφερε στη ζωή την κόρη της. Αρχικά ήλπιζε σε μερικές παραγγελίες την εβδομάδα, αλλά σήμερα έχει φτάσει να διαχειρίζεται περίπου 2.000 τιμολόγια κάθε μέρα. Η ξανθιά μητέρα μίλησε στη Daily Mail και αποκάλυψε ότι παλεύει να διαχειριστεί την τεράστια επιτυχία της σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς ακόμη και οι καθηγητές στο σχολείο αμφέβαλαν για τα προσόντα και τις ικανότητές της.

Η επιχείρησή της έχει τώρα 22 υπαλλήλους, έχει ξεκινήσει πολύ σημαντικές συνεργασίες και ετοιμάζει και μια νέα σειρά για μαμάδες και παιδιά.

Η ίδια αναφέρει ότι ήθελε να δημιουργήσει κάτι κομψό, αλλά ταυτόχρονα οι τιμές να είναι προσιτές. Αυτό μάλιστα ξεκίνησε από την κρεβατοκάμαρά της, καθώς δεν είχε γραφεία και λειτουργούσε το ηλεκτρονικό της κατάστημα από εκεί. Η ιδέα τής ήρθε όταν σκέφτηκε ότι πάντα της άρεσαν τα ρούχα, αλλά δεν μπορούσε να τα αγοράσει. Έτσι ήθελε να κάνει κάτι και για τις υπόλοιπες γυναίκες που είχαν το ίδιο πρόβλημα.

Μετά από επισκέψεις σε χονδρεμπόρους και τοπικούς κατασκευαστές πήρε προσφορές και βρήκε ρούχα σε διάφορα μεγέθη σε πολύ προσιτές τιμές.

Όσον αφορά τα ρούχα που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα, τα δοκιμάζει η ίδια, τα φωτογραφίζει και τα ανεβάζει για να είναι πιο ρεαλιστική η απεικόνισή τους. «Θέλω να δείξω πώς είναι τα ρούχα σε πραγματικούς ανθρώπους κι όχι μόνο σε αδύνατα μοντέλα που δεν είναι ρεαλιστικά», λέει η ίδια στη συνέντευξή της.

Σύμμαχός της είναι επίσης τα κοινωνικά δίκτυα και αυτό που θέλει να πει είναι ότι για όλα χρειάζεται επιμονή, υπομονή και σκληρή εργασία. Αν κάποιος έχει στόχο θα πρέπει να στοχεύει σε αυτόν και να μην τον εγκαταλείπει μέχρι να τον φέρει εις πέρας.

plans1 plans2 plans4 plans5 plans6plans3