Το Τζόκερ στον έρωτα νόμιζε πως πέτυχε μια νεαρή γυναίκα που βγήκε ραντεβού με τον άντρα των ονείρων της, μόνο που εκείνος αποδείχθηκε λίγος, αφού ζήτησε λεφτά για να πληρώσει τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η 29χρονη Kendra Roxberry γνώρισε στο Tinder τον άνδρα που ονομάζεται Josh και μιλούσαν για μήνες, μέχρι να αποφασίσουν να συναντηθούν από κοντά. «Ήταν πολύ όμορφος, έξυπνος και ευγενικός. Είχε παρόμοια αίσθηση του χιούμορ και τα πηγαίναμε πολύ καλά. Η χημεία υπήρχε», είπε η γυναίκα, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Μετά από λίγους μήνες επικοινωνίας λοιπόν, βγήκαν σε ένα ακριβό μαγαζί με θαλασσινά με τον άνδρα να διαβεβαιώνει ότι θα πλήρωνε τα πάντα και πως «τα λεφτά δεν ήταν πρόβλημα» για εκείνον.

Ζευγάρι τρώει δείπνο και πίνει κρασί

Εντούτοις, οριακά μετά από πέντε μέρες ο Josh έστειλε μήνυμα στη Kendra και ζήτησε σχεδόν 400 δολάρια για να πληρώσει τον λογαριασμό του ρεύματος, επειδή ξέμεινε λόγω του δείπνου.

«Μιλάμε εδώ και αρκετό καιρό και αναρωτιόμουν, αν μπορείς να πληρώσεις τον λογαριασμό για το ρεύμα που είναι 376 δολάρια. Ξέρω ότι ακούγεται κάπως, αλλά πλήρωσα το δείπνο, οπότε θα είμαστε πάτσι, έτσι;», έγραφε το μήνυμα.

Τελικά, η 29χρονη χώρισε τον άντρα των ονείρων της και του ευχήθηκε καλή τύχη σε ό,τι κάνει, σημειώνοντας: «καλύτερα είναι να μείνουμε χώρια, δεν νομίζω πως θα λειτουργήσει ανάμεσά μας».