Αίσθηση στο διαδίκτυο προκαλεί μια 66χρονη γιαγιά που «λιώνει» στο γυμναστήριο και διατηρεί ένα γραμμωμένο σώμα, σε βαθμό που ο κόσμος την μπερδεύει με την 23χρονη εγγονή της που είναι personal trainer.

Πριν από χρόνια, η Lesley Maxwell κατέληξε στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία και σοβαρό άσθμα, οπότε αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής για να παραμείνει σε φόρμα. Την επόμενη μέρα μετά το εξιτήριο έκανε εγγραφή σε γυμναστήριο και έκτοτε έγινε «γκουρού της γυμναστικής».

Σύμφωνα με τη Mirror, έχει κερδίσει 35 τίτλους body building και αποκτήσει δίπλωμα εκπαιδευτή γυμναστικής, ενώ φοράει τα ίδια ρούχα με την κόρη, αλλά και με την 23χρονη εγγονή της Tia Christofi. Μάλιστα, αναρτά συχνά περιεχόμενο στα social media με τις ασκήσεις που κάνει και δίνει συμβουλές σε όσους θέλουν να πλάσουν το σώμα τους.

Εντούτοις, συχνά αντιμετωπίζει αρνητικά σχόλια από ανθρώπους που αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν. Όταν έγινε διάσημη, πολλοί υποστήριξαν πως χρησιμοποιούσε make up για να φαίνεται μεγαλύτερη και τώρα θεωρούν πως ναι μεν είναι γιαγιά, αλλά επεξεργάζεται με photoshop τις φωτογραφίες για να δείχνει «φέτες».

«Μερικοί δεν μπορούν να αντιληφθούν την αλήθεια, ακόμη κι αν τη φέρεις κυριολεκτικά μπροστά τους», είπε η Lesley και πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην προπονείστε. Καταλαβαίνω ότι όλοι είμαστε πολυάσχολοι, αλλά κάθε 30 λεπτά κάθε δεύτερη μέρα θα διασφαλίσουν ότι θα δώσετε στο σώμα σας τις καλύτερες πιθανότητες να γίνει υγιές και δυνατό».