Η επόμενη ανοιξιάτικη τάση στο μακιγιάζ έρχεται από δύο γυναίκες που έχουν απασχολήσει πολύ τη δημοσιότητα. Ανάμεσα σε όλα τα διαφορετικά beauty looks που έχουμε δει ανά καιρούς, αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο είναι το απαλό ροζ μακιγιάζ της Billie Eilish και της Margot Robbie στα βραβεία SAG.

Η χρωματική παλέτα του συγκεκριμένου μακιγιάζ μάς θυμίζει πέταλα λουλουδιών, ενώ η υιοθέτησή του από δύο τόσο διαφορετικές μεταξύ τους celebrities, αποδεικνύει πόσο πολύ ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Σύμφωνα με το Who What Wear, το μονόχρωμο ροζ μακιγιάζ είναι η μεγαλύτερη τάση ομορφιάς για την άνοιξη του 2024 και σίγουρα θέλουμε να το δοκιμάσουμε!

Margot Robbie

Το μακιγιάζ της Margot Robbie ουσιαστικά φώναζε άνοιξη. Η απαλή ροζ σκιά ματιών, το ρουζ και το σατινέ χρώμα στα χείλη της, όλα συνέκλιναν σ’ ένα φρέσκο και αναζωογονητικό αποτέλεσμα που ταιριάζει απόλυτα με την εποχή. Ευτυχώς για εμάς, η makeup artist της Robbie, Pati Dubroff, μοιράστηκε τις λεπτομέρειες του look σε ανάρτησή της στο Instagram. Δεδομένου ότι η Robbie είναι πρέσβειρα της Chanel, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τέσσερα από τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν ανήκουν στο πολυτελές brand.

Billie Eilish

Μας αρέσει ο τρόπος που το ρουζ και η σκιά ματιών της Eilish φαίνονται σαν να αναμειγνύονται μεταξύ τους, ώστε να μην μπορούμε να καταλάβουμε πού τελειώνει το ένα και πού αρχίζει το άλλο. Προσθέστε ένα ουδέτερο ροζ χρώμα στα χείλη, και θα έχετε καταφέρει να αναδείξετε την εκσυγχρονισμένη εκδοχή ενός κλασικού ανοιξιάτικου look.

Τα προϊόντα που θα χρειαστείτε για το ανοιξιάτικο makeup look σας

Maybelline, Lash Sensational Sky High Mascara, Black 16,60€

Natasha Denona My Dream Palette – Eyeshadow palette 79,50€

Dior, Dior Backstage, Rosy Glow, Pink 44,03€

Chanel, Rouge Coco Baume, My Rose 44,01€