Μια νεαρή μητέρα σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok εξιστορεί την εξωφρενική ιστορία της, αφού αναφέρει ότι έμεινε για πρώτη φορά έγκυος σε ηλικία 14 ετών και πλέον έχει αποκτήσει ακόμα δύο παιδιά, ενώ αδιαφορεί για τα επικριτικά σχόλια και σχεδιάζει να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένεια της.

Η Kayte αναφέρει ότι μόλις μπήκε στην εφηβεία τα πράγματα πήραν δραματική τροπή και χαρακτήρισε τα 14 της, ως την πιο «τρελή χρονιά» της ζωής της. «Απέκτησα τον πρώτο μου φίλο, έχασα την παρθενιά μου, έμεινα έγκυος, έμεινα άστεγη και έφυγα ώρες μακριά από την πόλη μου, όλα αυτά όταν ήμουν 14 ετών», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, ξεκαθάρισε πως οι γονείς της ήταν «πολύ υποστηρικτικοί» και καλωσόρισαν το πρώτο της παιδί, τον Casey, όπως και τα άλλα δύο παιδιά τη Summer και τη Rayleigh που απέκτησε με διαφορετικό πατέρα με τον οποίο μένει μαζί, σύμφωνα με την thesun.co.uk.

Μάλιστα, όπως ανέφερε έχει βάλει στόχο να μεγαλώσει την οικογένεια της, με την προσθήκη ενός ή δύο παιδιών ακόμα. «Θέλουμε… τέσσερα ή πέντε παιδιά. Λοιπόν, ένα ή δύο ακόμη», είπε σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Τα σχόλια λοιπόν κάτω από τις αναρτήσεις της έχουν πέσει «βροχή», με ορισμένους χρήστες να επικρίνουν τη συμπεριφορά της και να τη λένε «ανεύθυνη», «κακή μητέρα» και ότι «δεν πρέπει να αποκτά παιδιά σε τόσο νεαρή ηλικία».

«Είμαι απίστευτα περήφανη για τον εαυτό μου», είναι η απάντηση που δίνει όμως και όπως φαίνεται έχει βρει πλήθος από υποστηρικτές, που υπερασπίζονται τις αποφάσεις που έχει πάρει.

«Μπράβο σου που δεν πτοήθηκες από τις δυσκολίες» και «είναι δύσκολο να είσαι μητέρα σε μικρή ηλικία, όχι όμως ανέφικτο. Αν υπάρχει αγάπη, όλα ξεπερνιούνται», είναι μερικά υπερασπιστικά σχόλια που έχουν γίνει στις αναρτήσεις που κάνει.