Ως μία από τις πιο αναγνωρισμένες και επιτυχημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, τουλάχιστον της γενιάς της, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κάθε εμφάνιση της Τζένιφερ Λόρενς, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες. Εκτός από τις άριστες, σχεδόν πάντα, στιλιστικές της επιλογές η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αδιαμφισβήτητα έχει μια καταπληκτική και αξιοζήλευτη επιδερμίδα που όλες θα θέλαμε να αποκτήσουμε. Πώς μπορούμε να το επιτύχουμε; Ακολουθώντας τις συμβουλές της παρακάτω.

Χρησιμοποιεί ρετινόλη κάθε βράδυ

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να αλλάζω προϊόντα προσώπου, αλλά χρησιμοποιώ πάντα ρετινόλη κάτω από την κρέμα νύχτας μου κάθε βράδυ», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Harper’s Bazaar η σταρ του Χόλιγουντ. Εάν δεν έχετε εξοικειωθεί με τη χρήση της ρετινόλης, όπως η Λόρενς, ξεκινήστε χρησιμοποιώντας μόνο μία φορά την εβδομάδα και στη συνέχεια αυξήστε σταδιακά τη χρήση της, καθώς το δέρμα σας τη συνηθίζει. Και θυμηθείτε να φοράτε πάντα αντιηλιακό την επόμενη μέρα, καθώς η ρετινόλη μπορεί να αυξήσει την ευαισθησία του δέρματός σας στον ήλιο.

Φοράει αντιηλιακό ευλαβικά

Σε καθημερινή βάση δεν παραλείπει να φορέσει το αντιηλιακό της και μάλιστα επιλέγει προϊόντα που έχουν μέσα ψευδάργυρο, ο οποίος λειτουργεί ως φυσικό προστατευτικό από τις ακτίνες του ήλιου.

Κάνει συχνά απολέπιση

Η απολέπιση για τη Λόρενς αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας της. Κάνει δύο φορές την εβδομάδα και χρησιμοποιεί ένα σκραμπ με βερίκοκο. Για να εξουδετερώσει το πρήξιμο και να διατηρήσει μια υγιή λάμψη στο πρόσωπό της, χρησιμοποιεί τη θεραπεία με τα παγάκια, τυλίγοντας παγάκια σε μια λεπτή μουσελίνα και τοποθετώντας τα απαλά στα μάγουλα και τα μάτια της για πιο σφριγηλό δέρμα.