Τα νύχια σου σε κάνουν και νιώθεις υπέροχα. Με το που τα κοιτάζεις- στο γραφείο, στο μετρό ή πριν πέσεις για ύπνο- χαμογελάς με ικανοποίηση όταν είναι περιποιημένα και βαμμένα τέλεια. Όταν είναι τα μισά νύχια άβαφτα τότε σίγουρα δεν χαμογελάς.

Μπορεί να βρίζεις κρυφά τον εργοδότη σου που άργησε να σε πληρώσει και έπρεπε να ακυρώσεις την μανικιουρίστα, αλλά και εδώ υπάρχει λύση. Πριν αρχίσεις λοιπόν να πέσεις στην μελαγχολία βρες το αγαπημένο σου σκούρο χρώμα και «πέρασέ» τα για να γίνεις πιο σέξι και μυστηριώδης και από την Αντζελίνα Τζολί.

Τα κόκκινα βερνίκια που «παίζουν» αυτή την σεζόν είναι πολλά. Θυμάσαι την… φρενίτιδα που μας είχε πιάσει όλες με το κόκκινο της Βουργουνδίας πριν 3 χρόνια περίπου που δεν ξέραμε ούτε που πέφτει το μέρος.

Για την ιστορία λοιπόν το κόκκινο της Βουργουνδίας πήρε το όνομα του από την απόχρωση των κρασιών που παράγονται στη συγκεκριμένη περιοχή της Γαλλίας. Οι διάσημοι οίκοι το αποθέωσαν και πλέον μιλάμε για πολλές αποχρώσεις του κόκκινου από το γήινο καφέ στο «γεμάτο» μπορντό και το βαθύ μεθυστικό κόκκινο, με αυτή της Βουργουνδίας να παραμένει μια διαχρονικά αγαπημένη επιλογή. Το βερνίκι σε αυτό το χρώμα είναι βαθύ, έντονο, μεθυστικό και ακόμη και σαν κραγιόν μένει στα χείλη. Αν ψάχνεις ποιο θα είναι το βερνίκι που θα σε κάνει να χαμογελάς με ευχαρίστηση, τότε σίγουρα αξίζει να το σκεφτείς.

Μπορντό
: η παγκόσμια πρωτεύουσα του κρασιού με το όνομα Μπορντό «ντύνει» τα νύχια σου με ένα χρώμα με baroque επιρροές που σου ταιριάζει αν έχεις κοντά νύχια. Το χρώμα το έχω δει τόσο σε τετραγωνισμένο και κοντό όσο και σε πιο «αμυγδαλωτό» νύχι και δείχνει το ίδιο μοναδικό. Το χρώμα αυτό έχει περισσότερους καφές τόνους και καλά θα κάνεις να αφήσεις πίσω σου τους ενδοιασμούς σου και να το δοκιμάσεις αν θέλεις τα νύχια σου να αποπνέουν μυστήριο. Το μπορντό εξάλλου είναι ένα χρώμα που αποπνεέι ζεστασιά και είνα ιδανικό για τις κρύες μέρες και νύχτες που έρχονται.

Βατόμουρο:
το μοβ στην σκούρα εκδοχή του είναι και τρέντι και σέξι και σίγουρα ταιριάζει στα κοντά και τετραγωνισμένα νύχια. Αν θέλεις ένα χρώμα που να ξεχωρίζει δοκίμασε το σε ένα απλό μανικιούρ πριν το ζητήσεις σε μόνιμο ή ημιμόνιμο.

Μαυρίλες:
η πιο dark εκδοχή των νυχιών σου σε περιμένει και φέτος σε ένα τρεντ που είναι πάντα τέτοια εποχή διαχρονικά in fashion. Αν φοβάσαι το μαύρο σαν βερνίκι τότε μπορείς να το φορέσεις και σαν λεπτομέρεια στο μανικιούρ σου ή σε ένα ανάποδο γαλλικό. Σίγουρα είναι ένα σκοτεινό χρώμα, αλλά και τόσο μυστηριώδες.

Moonlight μπλε:
από τότε που το twilight έγινε μόδα και έκανε επιτυχία, πολλά σκούρα μπλε χρώματα εμφανίστηκαν. Χρώματα που θα μπορούσε να φορέσει η Μπέλα Σουάν του σίκουελ είναι ιδανικά για τα νύχια σου αφού χαρίζουν εύκολα ένα γεμάτο χρώμα που αποπνέει μυστήριο.

Πηγή: fe-mail.gr