H Chopard παρουσιάζει με μεγάλη υπερηφάνεια μια νέα συλλογή Haute Joaillerie εμπνευσμένη από τις διάσημες πριγκίπισσες της Disney σε συνεργασία με τα Harrod’s και τις παγκοσμίως γνωστές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του καταστήματος με το θέμα αυτό.

Η Caroline Scheufele ερμηνεύει τα βασικά χαρακτηριστικά της Ariel, Belle, Σταχτοπούτα, Jasmine, Mulan, Pocahontas, Rapunzel, Ωραία Κοιμωμένη, Χιονάτη και Τιάνα, σχεδιάζοντας δέκα μοναδικά και εξαιρετικά κομμάτια Υψηλής Κοσμηματοποιίας, που αποκαλύφθηκαν στην μπουτίκ Chopard του Harrod’s.

Με το πέρασμα των χρόνων, η Chopard διατηρεί την μοναδική της ιδιότητα ως «Koσμηματοποιού των Σταρ» και ο μεγάλος θαυμασμός του κόσμου του σινεμά από την μάρκα έγινε ισχυρότερος. Όντας επίσημος Χορηγός του περίφημου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών και έχοντας στενούς δεσμούς με την κινηματογραφική βιομηχανία οδήγησε την μάρκα στον επόμενό της προορισμό, τον μαγικό κόσμο της Πριγκίπισσας του Ντίσνεϊ.

Κάτω από τις οδηγίες της Caroline Scheufele, Προέδρου και Καλλιτεχνικής Διευθύντριας της Chopard, ο Οίκος συνεργάσθηκε με τα Harrod’s και την Disney, για να σχεδιασθούν αυτά τα μοναδικά κομμάτια, εμπνευσμένα από τις Πριγκίπισσες του Ντίσνεϊ, και που διατίθενται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα Harrod’s.

Το λανσάρισμά τους συνέπεσε με την μοναδική εορταστική συνεργασία των Harrod’s με την Ντίσνεϊ, με κεντρικό σημείο μια εντυπωσιακή συλλογή από βιτρίνες που παρουσιάζουν 10 μοναδικά φορέματα, δημιουργίες παγκοσμίως διάσημων σχεδιαστών συμπεριλαμβανομένων των Oscar de la Renta, Versace και Elie Saab. Καθένα από αυτά τα φορέματα είναι εμπνευσμένο από τα πρωτότυπα φορέματα των Πριγκιπισσών του Ντίσνεϊ και παρουσιάζεται στην πιο λαμπερή του εκδοχή.

Η Chopard που ειναι οικογενειακή επιχείρηση και είναι κάθετα ανεπτυγμένη, έχει την δυνατότητα να διασχίσει την σφαίρα της φαντασίας και να εμπνευσθεί απο τον μαγικό κόσμο του Ντίσνεϊ. Παράλληλα με τις δημιουργίες Haute Joaillerie, η Caroline Scheufele συνεργάσθηκε με τον διάσημο σχεδιαστή υποδημάτων, Giuseppe Zanotti, για να δημιουργήσει ένα μοναδικό ζευγάρι παπούτσια κόσμημα πάντα πάνω στο θέμα της Πριγκίπισσας του Ντίσνεϊ. Τα υποδήματα θα δημοπρατηθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι μοναδικές δημιουργίες εκτίθενται αποκλειστικά στα Harrod’s από της 2 Νοεμβρίου μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου στην Boutique Chopard, Harrods Fine Jewellery Room.

Δήλωση της Caroline Scheufele, Πρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Chopard:

«Aγαπούσα πάντα τον κόσμο της φαντασίας και τίμησα την σχέση που έχει η Chopard με την βιομηχανία του σινεμά. Ο κόσμος του Walt Disney ηταν συχνά η εμπνευση για μια ποικιλία δημιουργιων της Chopard και ειμαι πολύ χαρούμενη που μού δόθηκε η ευκαιρία να σχεδιάσω τα κοσμήματα των διασήμων Πριγκιπισών Η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη, η Ραπουνζέλ… και όλες οι άλλες ηταν μια μεγάλη πηγή εμπνευσης για μένα, και εγιναν αιτία να γεννηθεί αυτή η νέα κομψή αλλά χαριτωμένη συλλογή Υψηλής Κοσμηματοποιίας – η τέλεια έκφραση της αισθητικής της Chopard».

Δήλωση της Annalise Quest, GMM Fine Jewellery and Beauty, Harrods:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την συνεργασία μας με την Chopard και την Disney που ζωντάνεψε τα εμπνευσμένα σχέδια της Caroline Scheufele και φιλοξενούμε εδώ στα Harrod’s αυτήν την μοναδική συλλογή Υψηλής Κοσμηματοποιίας που ειχε σάν εμπνευση τις Πριγκίπισσες του Ντίσνεϊ. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μοναδικές εμπειρίες για τούς πελάτες μας και αυτή η μαγική συλλογή ειναι χωρίς αμφιβολία το κυριότερο σημείο του εορταστικού ημερολογίου μας».