Χωρίς να δαπανήσετε πολλά χρήματα, μπορείτε πολύ εύκολα να μεταμορφώσετε το χώρο του μπάνιου σας σε μια… όαση δροσιάς. Μάθετε λοιπόν πως θα τον δημιουργήσετε για να σας αλλάξει και λίγο η διάθεση…

Βάλτε φαντασία

Πρέπει να ξεχάσετε τα έτοιμα διακοσμητικά που θυμίζουν παραλία και δεν είναι άλλα από τα κοχύλια και τα βότσαλα. Ο χώρος σας πρέπει να έχει την προσωπικότητά σας και να σας ευχαριστεί. Μπορείτε για παράδειγμα αντί να βάλετε ό,τι έτοιμο υπάρχει στην αγορά, να αναζητήσετε φωτογραφίες και να βάλετε σε μία γυάλα πέτρες και κοχύλια που μαζέψατε εσείς από την παραλία.

Είναι στο χέρι σας το πώς θα αλλάξετε το χώρο σας. Μόνο που όταν το αποφασίσετε, πρέπει να είστε συγκεντρωμένη στο έργο σας καθώς δεν πρόκειται για μία εύκολη – γυναικεία- υπόθεση.

Πάντως, πρέπει να θυμάστε ότι το λευκό χρώμα δε θυμίζει σε τίποτα καλοκαίρι. Έτσι, αν έχετε αποφασίσει να διακοσμήσετε το μπάνιο σας με θαλασσινό αέρα, καλό θα ήταν να βάψετε τους τοίχους με ένα ζεστό μπεζ της άμμου ή με πιο φωτεινές αποχρώσεις όπως για παράδειγμα αυτές του πράσινου.