Δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνταγή…

Υλικά

Πατάτες τηγανιτές κομμένες σε κυβάκια
Τυριά τριμμενα
Μπέικον ή λουκανικάκια ψιλοκομμένα
Κρέμα γάλακτος
Λίγο πιπέρι ή πάπρικα

Εκτέλεση

Καθαριζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε κυβάκια. Τηγανίζουμε αλατισμένες σε καυτό λαδι και μετά τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί.

Σε πυρέξ βάζουμε τις μισές πατάτες και πασπαλίζουμε το μισό τυρί και το μισό μπέικον ή λουκάνικο με λίγο πιπεράκι.

Βάζουμε άλλη μια σρώση από πατάτες και καλύπτουμε με το υπόλοιπο τυρί και αλλαντικό. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά.

Πηγή: greekmasa.gr