Αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα must items του καλοκαιριού και αιώνιες ντίβες όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μπριζίτ Μπαρντό, το λάτρεψαν. Οι ορκισμένες θαυμάστριες της μόδας δεν το αποχωρίζονται από το κεφάλι τους, αφού όχι μόνο τις προστατεύει, αλλά τις βγάζει και ασπροπρόσωπες στη μάχη στου στυλ!

Τα καπέλα λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι μεταμορφώνονται στους αχώριστους σύμμαχους κάθε γυναίκας και απαγορεύεται να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών!

Αν και για πολλές το καπέλο θεωρείται αξεσουάρ παραλίας, για εσάς τις τολμηρές της μόδας, αποτελεί μοναδικό κομμάτι για όλες τις ώρες. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού «Glam», για πιο θηλυκές και ’70 εμφανίσεις στην πλαζ, προτιμήστε ένα ολόσωμο μαγιό και ένα καπέλα με μεγάλο γείσο, το οποίο μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα δετό παρεό.

Για εσάς που αγαπάτε το πιο ρομαντικό girly look, ένα ψάθινο καπέλο με μικρότερο γείσο και ένα μαγιό-τριγωνάκι ή κάποιο σορτς, είναι η κατάλληλη επιλογή.

Για τις βόλτες σας συνδυάστε ένα ψάθινο καπέλο με μια φαρδιά και μακριά παντελόνα, ολοκληρώνοντας το σύνολο με πλατφόρμες.

Αν πάλι είστε λάτρεις των μάξι φορεμάτων που φέτος πρωταγωνιστούν, μη διστάσετε να το σετάρετε με φλατ σανδάλια και ένα καπέλο της αρεσκείας σας.