Μια ημέρα «γεμάτη» έχει έρθει στο τέλος της και επιστρέφεις στο σπίτι κουρασμένη! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ζεστό μπάνιο και να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου, αλλά ακόμα κι αυτό φαντάζει χρονοβόρο και βαρετό. Το Ντεμακιγιάζ Ματιών Διπλής Δράσης από τη NIVEA , σου δίνει τη λύση, αφαιρώντας το μακιγιάζ από τη περιοχή των ματιών, με δύο απλές… «μαγικές» κινήσεις.

Το έντονο βλέμμα είναι η επιλογή πολλών γυναικών για μια εντυπωσιακή έξοδο. Πόσο συχνά, όμως ευχόσαστε να υπήρχε ένα μαγικό προϊόν, το οποίο να μπορεί άμεσα και αποτελεσματικά να αφαιρέσει τα κατάλοιπα του μακιγιάζ;

Για κάθε επίμονη μάσκαρα, αδιάβροχη ή όχι, για κάθε επίμονο μακιγιάζ, η NIVEA δημιούργησε ένα αποτελεσματικό προϊόν για το ντεμακιγιάζ ματιών: το Ντεμακιγιάζ Ματιών Διπλής Δράσης. Η καινοτόμος διπλή του σύνθεση, περιέχει μπλε έλαιο και διάφανο νερό, που πέρα από αποτελεσματική είναι ταυτόχρονα και περιποιητική. Ο συνδυασμός του ελαίου από εκχύλισμα άνθους καλαμποκιού με το νερό, αφαιρεί αποτελεσματικά και το πιο έντονο μακιγιάζ προστατεύοντας τις ευαίσθητες βλεφαρίδες, χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο, ενώ παράλληλα αναζωογονεί και προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Τα σωματίδια ελαίου διαλύουν τη μάσκαρα και όλο το μακιγιάζ ενώ το υδάτινο, διάφανο μέρος το οποίο περιέχει άλατα που βρίσκονται και στα φυσικά δάκρυα, φροντίζει την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Το Ντεμακιγιάζ Ματιών Διπλής Δράσης από τη NIVEA αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλες εσάς που θέλετε να αφαιρέσετε αποτελεσματικά το μακιγιάζ προστατεύοντας παράλληλα τις βλεφαρίδες σας.

Η εφαρμογή, απλή και… διασκεδαστική! Ανακινήστε τη συσκευασία και δείτε πώς με πολύ απλές κινήσεις, μπορείτε να έχετε στα χέρια σας μια αποτελεσματική λοσιόν ντεμακιγιάζ. Τα σωματίδια του ελαίου αναμειγνύονται με το διάφανο νερό και δημιουργούν για εσάς ένα απαραίτητο «όπλο» ομορφιάς, το οποίο αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο make up ενώ ταυτόχρονα θρέφει τις βλεφαρίδες, χωρίς να ερεθίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Τα προϊόντα της σειράς Καθαρισμού Προσώπου NIVEA αποτελούνται από άκρως συμβατά με την επιδερμίδα συστατικά που αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ ενώ παράλληλα ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Όλη η σειρά Καθαρισμού Προσώπου της NIVEA έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο και ως εκ τούτου είναι η No1 μάρκα καθαρισμού προσώπου στον κόσμο!

Τα όμορφα μάτια αξίζουν ξεχωριστή φροντίδα! Χαρίστε στον εαυτό σας βλέμμα φυσικό, επιδερμίδα καθαρή και βλεφαρίδες προστατευμένες, με το Ντεμακιγιάζ Ματιών Διπλής Δράσης από τη NIVEA!

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι 4,31 ευρώ.

niv101 niv100