Βασιλική και Μαθιός κατά κόσμον Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου έγιναν για άλλη μια φορά πρωταγωνιστές στο Twitter κατά τη διάρκεια της προβολής του επεισοδίου της Τρίτης (8/2) της τηλεοπτικής σειράς τoυ Alpha «Σασμός», οι χρήστες του οποίου απαιτούν να μείνουν μαζί και ερωτευμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του σίριαλ.

Στο τελευταίο, λοιπόν, επεισόδιο της σειράς, ο Μαθιός επισκέφτηκε την Βασιλική στο σπίτι της για μια χάρη που του ζήτησε γιος της ο Νικηφόρος. Έπρεπε να πάει να αφήσει τη μυζήθρα που είχε παραγγείλει η μάνα του και που δεν είχε προλάβει να πάρει ο ίδιος. Η Βασιλική ξαφνικά κόπηκε με το μαχαίρι και ενώ οι δυο τους ήταν στην κουζίνα και ο Μαθιός πήρε το χέρι της για να το δει και θέλοντας να γλυκάνει τον πόνο με ένα τρυφερό φιλί.

Μόνο που δεν περιορίστηκε στο χέρι της. Αντ’ αυτού ο Μαθιός την άρπαξε και τη φίλησε παθιασμένα. Μία σκηνή που περίμεναν σίγουρα πολύ καιρό οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς, οι οποίοι ήθελαν να δουν ξανά μαζί το ζευγάρι.

Ο κρυφός έρωτάς τους, η επιμονή της Βασιλικής να μην ενδώσει για χάρη της μικρής κοινωνίας του χωριού, ήταν τα μεγάλα εμπόδια για αυτόν τον ανεκπλήρωτο έρωτα που από την αρχή ήταν καταδικασμένος όπως έχουμε παρακολουθήσει.

Φυσικά… χαράς ευαγγέλια στο Twitter με τα σχόλια μετά από τη συγκεκριμένη σκηνή να κατακλύζουν το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σασμός – Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αντώνης και Μαρίνα, μετά από τα γεγονότα που τους απομάκρυναν, έρχονται λίγο πιο κοντά. Ο Αστέρης πριν τη μεταγωγή του ζητάει από τον Αντώνη να δώσει ένα γράμμα στην Αργυρώ. Πως θα καταφέρει να φτάσει το γράμμα στα χέρια της και τι αντιδράσεις θα δημιουργήσει ;

Η Καλλιόπη παλεύοντας λυσσασμένα να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή εκθέτει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο. Εκείνος αποφασισμένος συναντά τη Βασιλική για μια τελευταία φορά… Θα πετύχει το σχέδιο των Σταματάκηδων για την απόδραση του Αστέρη;