Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 73: Woodpecker Hotel, Vasteras, Σουηδία

Θυμάστε τον αγαπημένο τρυποκάρυδο – cartoon που ξετρέλαινε μικρούς και μεγάλους με τις αστείες του περιπέτειες;

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε και το σπίτι του, το Woodpecker Hotel, ένα οικολογικό καταφύγιο στην καρδιά ενός πάρκου. Το ιδιότυπο αυτό ξενοδοχείο, βρίσκεται στο δημοτικό πάρκο Vasteras της Σουηδίας, χτισμένο 13 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της γης, στα κλαδιά ενός δέντρου.

Ο δημιουργός του Mikael Genberg, καλλιτέχνης και πρωτοπόρος στον σχεδιασμό πρωτότυπων ξενοδοχείων, τοποθέτησε το μοναδικό αυτό δωμάτιο σε μια βελανιδιά 130 χρόνων.

Είναι από τα πιο μικρά ξενοδοχεία στον κόσμου, αφού μπορεί να φιλοξενήσει μόνο ένα άτομο ή ένα ζευγάρι.

Το ρουστίκ δωμάτιο, περιλαμβάνει μια άνετη βεράντα, στην οποία ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τον καφέ του, κυριολεκτικά μέσα στη φύση.

Η πρόσβαση είναι εφικτή μόνο από μια ανεμόσκαλα και η θέα που προσφέρει στο πάρκο και την παρακείμενη λίμνη είναι μαγευτική.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets! Τα πακέτα διακοπών (ξενοδοχείο ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες