Αναγνωρίσιμο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό έχει καταστεί το σήμα «Travel Plan» χάρη στις προσπάθειες, το κύρος και την αξιόπιστη παροχή άριστων ταξιδιωτικών υπηρεσιών της εταιρείας EUROSTAR ATEBE.

Παρά το γεγονός ότι η EUROSTAR είναι η μόνη αδειούχος του σήματος, τα οφέλη από την αναγνώριση του «Travel Plan» επιδιώκουν να καρπωθούν άλλες εταιρείες που καμία σύνδεση δεν έχουν με την EUROSTAR.

Οι εταιρείες αυτές φέρονται ότι δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, με τη χρήση σημάτων ηχητικά, λεκτικά ή εικαστικά παρεμφερών του αναγνωρισμένου σήματος Travel Plan, προκειμένου να παραπλανήσουν και να προσελκύσουν αθέμιτα το καταναλωτικό κοινό.

Οι παρεχόμενες εκ των εταιρειών αυτών υπηρεσίες, όμως, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην υψηλή ποιοτική στάθμη που έχει επί σειρά ετών καθιερώσει η EUROSTAR και για την οποία είναι ευρέως γνωστή στους καταναλωτές.

Έτσι, η εταιρεία επισημαίνει ότι οι υπηρεσίες της, παρέχονται αποκλειστικά και μόνο υπό το σήμα «Travel Plan» και την ιστοσελίδα travelplan.gr.

Επιπλέον, εφιστά την προσοχή των σε οποιαδήποτε ηχητική, λεκτική ή άλλη ομοιότητα με σήματα τρίτων εταιρειών, καθότι αυτά δεν υποδεικνύουν καμία απολύτως σχέση με την εταιρεία, ούτε εγγυώνται με κανένα τρόπο την παροχή ποιοτικών τουριστικών υπηρεσιών, για τις οποίες η EUROSTAR έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού.