Το όνομα του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα κινηματογραφικά του τέρατα, τα οποία τρομοκρατούν ιδιαιτέρως όσους παρακολουθούν τις ταινίες του.

Όσοι, λοιπόν, δηλώνουν φανατικοί οπαδοί του οσκαρικού μεξικανού σκηνοθέτη το Hotels.com τους δίνει την δυνατότητα να διανυκτερεύσουν σε μία άκρως τρομακτική σουίτα εμπνευσμένη από τον ίδιο και τα διάσημα τέρατά του!

Η «Monster Suite», λοιπόν, είναι εμπνευσμένη από την έκθεση En Casa Con Mis Monstruos στο μουσείο της Γκουανταλαχάρα στο Μεξικό Museo de las Arters και βρίσκεται, μάλιστα, μέσα στο χώρο του μουσείου, ενώ διατίθεται μόλις για τρεις διανυκτερεύσεις.

Οι αρκετά τολμηροί που θα έχουν το θάρρος να μείνουν στη συγκεκριμένη σουίτα θα έχουν την δυνατότητα, επίσης, να «απολαύσουν» και μία βραδινή ξενάγηση σε όλη την έκθεση, η οποία αποτελείται από περισσότερες από 900 εντυπωσιακές εγκαταστάσεις από τις δημοφιλείς ταινίες του σκηνοθέτη, κόμικς και αντικείμενα από την προσωπική συλλογή του.

Στην πολυτελή σουίτα του μουσείου ο επισκέπτης θα συνυπάρξει με μια φρικιαστική κούκλα από πορσελάνη, ένα κομμένο χέρι μέσα σε ένα βάζο, διάφορα σατανικά μοτίβα κ.α. ανατριχιαστικά αντικείμενα που της προσδίδουν άνετα τους χαρακτηρισμούς «σκοτεινή» και «στοιχειωμένη».