Γιατί τα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν οδοντόκρεμα στους πελάτες τους

Η φιλοσοφία του «προσφέρω στους πελάτες μου ό,τι και οι ανταγωνιστές μου»


ΤΑΞΙΔΙTIPS
18:31
17/07/2019
Γιατί τα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν οδοντόκρεμα στους πελάτες τους
2
loading

Στις αναμενόμενες, πλέον, παροχές των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων συγκαταλέγονται και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας όπως είναι το αφρόλουτρο, το σαμπουάν και η κρέμα σώματος.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για ποιο λόγο σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται και η οδοντόκρεμα; Όπως υποστηρίζουν οι μεγάλες, ξενοδοχειακές αλυσίδες οι παροχές που διαθέτει το εκάστοτε ξενοδοχείο στους πελάτες του αποφασίζονται βάσει αποτελεσμάτων συγκεκριμένων ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί για την ζήτηση που υπάρχει από τους επισκέπτες των ξενοδοχείων.

Δηλαδή, τα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν οδοντόκρεμα στους επισκέπτες τους γιατί, πολύ απλά, οι τελευταίοι δεν την αναζητούν.

Η λογική των ξενοδοχείων ακολουθεί μεν τα αιτήματα των πελατών, εφόσον αυτά πρώτα εξετασθούν και δεν θεωρηθούν παράλογα, αλλά βασίζεται και στην φιλοσοφία του «προσφέρω στους πελάτες μου ό,τι και οι ανταγωνιστές μου».

Εφόσον οι ανταγωνιστές δεν προσφέρουν οδοντόκρεμα, γιατί να προβεί κάποιος σε εξτρά έξοδο, το οποίο, μάλιστα, δεν θα του επιφέρει και κάποιο συν;

Τέλος, η οδοντόκρεμα δεν αποτελεί βασικό κριτήριο για τους αξιολογητές των ξενοδοχείων, οπότε δεν συγκαταλέγεται στις άμεσες παροχές που πρέπει να διαθέτει κάποιο ξενοδοχείο προς τους πελάτες του.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Φαρμακογλωσσης

    Ρε αρθρογραφε! Σε τιποτσ camping εκανες το ρεπορταζ? Η οτι βλακεια βρεις την καμεις copy paste? Apo 4* και πσνω, εχουν σχεδον ολα.

  2. avatar Τρομερό ρεπορτάζ

    Το σκέφτηκες ή το διάβασες κάπου? Αν είχες κάνει έρευνα θα είχες δει ότι υπάρχουν οδοντόκρεμες για μία χρήση πολλών γνωστών εταιριών και σε ξενοδοχεία καλού επιπέδου βρίσκονται σε συσκευασία με μικρή οδοντοβουρτσα........ Ακόμα και σε αεροπλάνο τις δίνουν

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει