Η πόλη των Βαλκανίων που προτιμούν οι Έλληνες τουρίστες

Βρίσκονται στην πρώτη θέση των ξένων επισκεπτών για τον Μάρτιο του 2019


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
19:44
07/05/2019
Η πόλη των Βαλκανίων που προτιμούν οι Έλληνες τουρίστες
3
loading

Είναι μια από τις πόλεις της Ευρώπης που προτιμούν οι Έλληνες, καθώς εκτός από το γεγονός ότι βρίσκεται αρκετά κοντά στη χώρα μας, έχει πολλά να προσφέρει στον εκάστοτε επισκέπτη και μάλιστα σε προσιτές τιμές. Ο λόγος για το Βελιγράδι, το οποίο κατέγραψε αύξηση της τάξης του 56% των Ελλήνων τουριστών τον Μάρτιο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2018, κατατάσσοντάς τους στην πρώτη θέση των ξένων επισκεπτών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από τον Οργανισμό Τουρισμού του Βελιγραδίου και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αυξημένες κατά 77% έναντι του αντίστοιχου μήνα του 2018 ήταν οι διανυκτερεύσεις των Ελλήνων στο Βελιγράδι τον Μάρτιο του 2019.

Στη δεύτερη θέση των ξένων επισκεπτών του Βελιγραδίου τον Μάρτιο του 2019 ήταν επισκέπτες από την Κροατία και στις επόμενες θέσεις βρέθηκαν επισκέπτες από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, την Κίνα, τη Γερμανία, τη Βουλγαρία, τη Σλοβενία, το Μαυροβούνιο, τη Ρωσία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Τον Μάρτιο του 2019, οι διανυκτερεύσεις των ξένων επισκεπτών ήταν αυξημένες κατά 10% σε σχέση με το Μάρτιο του 2018. Από τις αρχές του 2019 μέχρι και τον Μάρτιο του τρέχοντος, ο αριθμός των ξένων επισκεπτών είναι αυξημένος κατά 4% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Τσιτσαπίρδουλας

  Δηλαδή, πού ανήκει το Βελιγράδι, στην Αφρική ή την Ασία; Στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι, όχι στην Ευρώπη.

 2. avatar sierra1

  δεν είναι πολη της Ευρώπης το βελιγραδι.. υπο ένταξη είναι πιθανο για 2025.. εκτος αν αλλαξε κατι κ δεν το ξέρω..

  1. avatar Σωωωπαα..

   Μαλλον μπερδεύεις βούρτσες και.... νυχοκόπτες απ' τη στιγμή που δε μπορείς να κάνεις διάκριση μεταξύ Ε.Ε κι Ευρώπης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει