Το Venetian είναι από τα πιο γνωστά και παινεμένα ξενοδοχεία-καζίνο του Λας Βέγκας.

Και θέλοντας προφανώς να μας εξηγήσει τι σημαίνει εξωφρενική πολυτέλεια, προσφέρει πλέον ένα πακέτο διακοπών που περιέχει όλα τα τρελά και παλαβά του κόσμου!

«Want The World» το λέει χαρακτηριστικά και δεν είναι παρά μια τετραήμερη παραμονή στις εγκαταστάσεις του στη Νεβάδα, μια απόδραση που περιέχει υπηρεσίες και εμπειρίες που ούτε φαντάστηκες ότι χρειάζεσαι ούτε και πίστευες ότι υπάρχουν.

Όλα ξεκινούν με ένα ιδιωτικό τζετ που θα σε μεταφέρει με την απαραίτητη εχεμύθεια στο Βέγκας, όπου θα σε παραλάβει μια υπερπολυτελής Maybach για να σε αποβιβάσει στο ξενοδοχειακό συγκρότημα που έφερε τη Βενετία στην έρημο.

Ένας μπάτλερ θα σε περιμένει στην 600 τετραγωνικών προεδρική σουίτα με ένα ποτήρι σαμπάνιας Moët στο χέρι, καλωσορίζοντάς σε σε έναν κόσμο απόλυτης τρυφής.

Τι παρέχεται στο εξεζητημένο πακέτο; Μασάζ με διαμάντια, πεντικιούρ με σαμπάνια, ύπνος μέσα σε μεταξωτές πιτζάμες με ραμμένο το μονόγραμμά σου, γεύματα στο δωμάτιο από πολυβραβευμένη σεφ και άλλα τέτοια σπουδαία.

Ακόμα και τα φαγητά είναι διακοσμημένα με χρυσό, πολύτιμους λίθους, αλλά και ένα διαμαντένιο βραχιόλι 5,5 καρατίων που στολίζει το μιλκσέικ. Την ίδια ώρα, ένας επίσης γνωστός φωτογράφος θα απαθανατίσει όλες τις στιγμές που αξίζει να ανέβουν στα social media, αποδεικνύοντας πως έζησες πράγματι την απόλυτη εμπειρία στο Venetian Resort Las Vegas.

Εννοείται πως το κόστος όλων αυτών σκαρφαλώνει στις 450.000 δολάρια (402.000 ευρώ)…