Όσοι έχουν επισκεφτεί τη συγκεκριμένη παραλία λένε πώς τα νερά της θυμίζουν Καραϊβική. Η παραλία του Σίμου βρίσκεται στην Ελαφόνησο, στο γοητευτικό νησάκι απέναντι από τη Λακωνία με ένα μοναδικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον και γαλαζοπράσινα νερά που καθηλώνουν και μαγεύουν τους τυχερούς επισκέπτες.

Πρόκειται ουσιαστικά για δύο παραλίες που βρίσκονται αντικριστά μεταξύ τους και οι οποίες ενώνονται δημιουργώντας ένα μοναδικό τοπίο, με εξωτική ομορφιά που παραπέμπει σε Καραϊβική. Μια τεράστια ατελείωτη παραλία μήκους ενός χιλιομέτρου με νερά που σχηματίζουν μοναδικά πράσινα και τιρκουάζ χρώματα δικαιολογούν τη φήμη της, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Αυτό το μοναδικό δίδυμο των παραλιών αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες τουρίστες κάθε χρόνο, αλλά ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι είναι τόσο μεγάλη η έκταση ώστε κανείς δεν στριμώχνεται. Μια ξεχωριστή εικόνα επίσης αποτελούν οι μεγάλοι αμμόλοφοι με το χρυσαφένιο χρώμα και τους κέδρους που μοιάζουν με πίνακα ζωγραφικής.

Ο Σίμος απέχει περίπου 4 χιλιόμετρα από την πόλη της Ελαφονήσου και εκεί θα ανακαλύψετε την εντυπωσιακή χερσόνησο με τους αμμόλοφους και τις αντιθέσεις. Στο νησί της Ελαφονήσου θα βρείτε όλα τα απαραίτητα για την ευχάριστη διαμονή σας, οργανωμένα καταλύματα, καφέ και ψαροταβέρνες. Εκτός από την παραλία του Σίμου θα βρείτε κι άλλες αμμουδερές παραλίες, θα κάνετε μπάνιο σε γαλαζοπράσινα νερά και θα απολαύσετε το όμορφο ηλιοβασίλεμα.

par-simou-1 par-simou-2 par-simou-4 par-simou-5par-simou-3