Για να υπάρχει κάτι είναι απαραίτητο να έχει υπόσταση και στο Instagram ή τα social media γενικότερα, αυτός είναι ένας κυρίαρχος κανόνας για τους νεαρούς ταξιδιώτες που διανύουν την Τρίτη δεκαετία της ζωής τους και μοιράζονται διαδικτυακά σχεδόν τα πάντα, από την αντανάκλασή τους στον καθρέφτη του μπάνιου μέχρι το «ψαγμένο» πρωινό τους.

Έτσι, και τα ξενοδοχεία προσπαθούν ολοένα και περισσότερο να προσεγγίσουν αυτό το κοινό μεταμορφώνοντας γωνιές τους σε σημεία για την τέλεια λήψη- που μετά θα ανέβει στα social media και θα κάνει την  πορεία της στον εφήμερο ψηφιακό κόσμο.

Υπάρχουν κάποια ξενοδοχεία που έχουν ήδη προχωρήσει πολύ, με πινακίδες νέον πάνω από την πισίνα ή διάφανα ιγκλού στη «φαρέτρα» του στιλ τους.

Η Daily Mail ξεχώρισε ορισμένα από τα ξενοδοχεία αυτά εκτιμώντας πως τα αποτελούν ιδανικούς προορισμούς για όσους θα αναζητήσουν μια γωνιά να βγάλουν την τέλεια φωτογραφία τους που θα συνεπάρει το ψηφιακό τους σύμπαν.

The Urban Cowboy, Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη

Αυτό- περιγράφεται ως «πολυτελές με μια ρουστίκ ευαισθησία του Μπρούκλιν», μια περιγραφή που θα χρησιμοποιούσαν και πολλοί κάτοικοι της περιοχής στις μέρες μας.

masilsnasb1

Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια μέσα στον κύριο χώρο και μια καμπίνα και τζακούζι στην πίσω αυλή.

Στην ιστοσελίδα τους έχουν το λινκ με το Instagram στην ίδια θέση με την «Περιήγηση» και την «Κράτηση».

Michelberger Hotel, Βερολίνο

Άνοιξε το 2009 και αγαπήθηκε εξαρχής από τους ταξιδιώτες που δεν ξόδευαν πολλά αλλά αναζητούσαν στιλ στη διαμονή τους.

masilsnasb2

Στεγάζεται σε παλιό εργοστάσιο και διαθέτει όλα όσα θα ήθελαν οι εθισμένοι στο interior design, τούβλα, τεράστια έργα τέχνης και βιομηχανικά παράθυρα.

Thunderbird, Marfa, Τέξας

Λειτουργεί ως ξενοδοχείο από το 1959 αλλά πήρε νέα πνοή το 2005, όταν οι αρχιτέκτονες συνδύασαν την παραδοσιακή αίσθηση του μοτέλ με το μοντέρνο καθαρό design.

masilsnasb3

Εκτός από το ότι περιβάλλεται από έρημο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν και τα έργα καλλιτεχνών που είχαν βρεθεί στο παρελθόν στη πόλη Marfa, όπου βρίσκεται.

 W Hotel Άμστερνταμ

Άνοιξε πρόσφατα και διαθέτει 238 στιλάτα δωμάτια σε κτήριο που στέγαζε τηλεφωνικές υπηρεσίες και τράπεζα.

masilsnasb4

Οι επισκέπτες θα πάρουν μια γεύση του ξενοδοχείου με την άφιξή τους καθώς η ρεσεψιόν βρίσκεται στο υπερμοντέρνο lounge της ταράτσας.

The Graham and Co., Catskills, Νέα Υόρκη

Στη μικρή πόλη Ρhoenicia, στην καρδιά του Catskill Park, μετακόμισαν πολλοί πρώην Νεοϋορκέζοι- της πόλης της Νέας Υόρκης- και άνοιξαν αυτό το ξενοδοχείο των 20 δωματίων.

masilsnasb5

Αυτοχαρακτηρίζεται ως μια «μοντέρνα εκδοχή της κλασσικής απόδρασης του Σαββατοκύριακου», θυμίζει ωστόσο… κατασκήνωση: διαθέτει όλων των ειδών τις καλοκαιρινές δραστηριότητες, ανοιχτή πισίνα, αιώρες, εστία φωτιάς και γήπεδο μπάντμιντον.

Loveland Farm, North Devon, Αγγλία

Οι σύντροφοι στη ζωή και στο fashion design Jeff και Karina Griffin έστησαν τη Loveland Farm το 2010, ύστερα από διακοπές στον Καναδά όπου γνώρισαν έναν άνδρα που κρεμούσε ξύλινες «σφαίρες» στα δέντρα.

masilsnasb6

Έτσι αποφάσισαν να συνδυάσουν την αγάπη τους για το στιλ και το περιβάλλον με μια επιχείρηση όπου οι φιλοξενούμενοι θα έμεναν σε μοντέρνα αλλά και βιώσιμα καταλύματα.

Ojai Rancho Inn, Ojai, Καλιφόρνια

Έχε αναδειχθεί σε κάτι σαν τη Μέκκα όσων αναζητούν την αιώνια νεότητα- ανάμεσά τους οι Brad Pitt, Julia Roberts, Anthony Hopkins, πολυάριθμοι ατζέντηδες, παραγωγοί κ.ό.κ.

masilsnasb7

Οι επισκέπτες ξεκουράζονται στο Ojai Rancho Inn, με τα υπέροχα δωμάτιά του και τα ρετρό τροχόσπιτά του.

Hotel Saint Cecilia, Austin, Τέξας

Είναι μια περιοχή πολύ κουλ, ούτως ή άλλως, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπε ένα από τα πιο φωτογραφήσιμα ξενοδοχεία των ΗΠΑ.

masilsnasb8

Το Hotel Saint Cecilia είναι ένα boutique hotel με πινακίδα νέον πάνω από την πισίνα του και πολύ ξύλο παντού.

Uxua Casa Hotel, Trancoso, Βραζιλία

Ο Creative Director της Diesel, Wilbert Das, έχει το δικό του καταφύγιο στην Μπαΐα της Βραζιλίας που αποτελεί παράδεισο των χρηστών του Instagram.

masilsnasb9

Πολύχρωμες «καλύβες», ονειροπαγίδες και ρουστίκ διακόσμηση κάνει τους επισκέπτες του να το λατρεύουν.

Madonna Inn, San Luis Obispo, Καλιφόρνια

Χτίστηκε τη δεκαετία του ’50 και ήταν αγαπημένος προορισμός των διάσημων και των φωτογράφων από τότε.

masilsnasb10

Η λέξη κιτς είναι λίγη για να περιγράψει το ντεκόρ σε κάποια σημεία του ξενοδοχείου…

Ace Hotel, Shoreditch, Λονδίνο

Είναι ένα από τα τελευταία ξενοδοχεία που προστέθηκαν στην αλυσίδα και ακολουθεί τα βήματα των «trendy» αδελφών του.

masilsnasb11

Βιομηχανικό design, σκληρός φωτισμός, άφθονο ξύλο και μέταλλο, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του.