Χαρίστε στον εαυτό σας την απόλυτη εμπειρία διακοπών, σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον όπου η έννοια της αυθεντικής φιλοξενίας συναντάτε την κάθε στιγμή.

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa στην Κυλλήνη Ηλείας, δεν βραβεύεται τυχαία για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με το «Certificate of Excellence» του Tripadvisor.com. Είναι ένας προορισμός διακοπών για όλη την οικογένεια που αγαπά την λεπτομέρεια και φροντίζει να εκπληρώνει την κάθε επιθυμία των καλεσμένων του.

Η φύση που αγκαλιάζει το resort χαρίζει ηρεμία και χαλάρωση. Μοιάζει με τροπικό δάσος, καθώς ο εντυπωσιακός λόφος που του χαρίζει σκιά, είναι κατάφυτος με τροπική βλάστηση, ενώ οι κήποι του είναι γεμάτοι πολύχρωμα λουλούδια, φοίνικες, μπανανιές, αρωματικά φυτά και μεγάλους χώρους από γκαζόν.

Μια από τις ομορφότερες παραλίες της περιοχής βρίσκεται εκεί, ιδανική για ατέλειωτες βουτιές!

Το ίδιο το Olympia Golden Beach Resort & Spa μοιάζει με τροπικό λουλούδι, με τυρκουάζ πέταλα! Κομψά κτήρια φιλοξενούν άνετες και πολυτελείς σουίτες και απλώνονται γύρω από την εντυπωσιακή πισίνα. Πολλά από αυτά μοιράζονται τις δικές τους design πισίνες, ενώ άλλα διαθέτουν κήπους οι βεράντες με θέα!

Οι σουίτες ξεχωρίζουν για το μέγεθος τους, αλλά και τα ποιοτικά έπιπλα. Λαχταριστά κρεβάτια, υπέροχα έπιπλα βεράντας και ξαπλώστρες μπροστά στις ιδιωτικές πισίνες, ευρύχωρα μπάνια με μπανιέρες και ντους, πλήρης εξοπλισμός κουζίνας, και μοναδική ατμόσφαιρα.

Στην καρδιά του resort έχει δημιουργηθεί ένας ξεχωριστός χώρος διαμονής. Πρόκειται για την υπέροχη βίλα με την μεγάλη πισίνα, που διαθέτει δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, ένα απολαυστικό πολυτελές σαλόνι, και μια καλά οργανωμένη κουζίνα. Η βίλα παρέχει απόλυτη ιδιωτικότητα χάρη στο ψηλό φράχτη της.

Ξαπλώστρες και πολυθρόνες μπροστά στην πισίνα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για διαφυγή. Απολαύστε το πρωινό σας στις πολυθρόνες του κήπου, κολυμπήστε στην πισίνα μέχρι αργά το βράδυ πίνοντας ποτά και γευματίστε μέχρι αργά το απόγευμα.

Η βίλα όπως και όλες οι σουίτες απολαμβάνουν service όλο το 24ωρο, ικανοποιώντας κάθε επιθυμία. Ιδανικές για οικογένειες και παρέες είναι τα superior bungalow των 45 τ.μ. που μοιράζονται μεταξύ τους μια μεγάλη πισίνα.

Το Olympia Golden Beach διαθέτει ένα γήπεδο τένις για τους λάτρεις του αθλήματος, καθώς και ένα χώρο με διάφορα παιχνίδια play room, όπως το πινγκ-πονγκ, play station 3, X-Box, μπιλιάρδο, air-hockey και ποδοσφαιράκι.

Για τα παιδιά υπάρχει μια καλά εξοπλισμένη παιδική χαρά, όπως επίσης και το Kids club το οποίο στελεχωμένο με επαγγελματίες παιδαγωγούς, μπορεί να ψυχαγωγήσει τα παιδιά σας από τις 10:00 έως τις 19:00 καθημερινά.

Εξαιρετική γαστρονομία

Ελληνική, μεσογειακή και διεθνή κουζίνα με εκλεκτή πρώτη ύλη προσφέρει στους καλεσμένους του το Olympia Golden Beach. Ο νέος executive chef Γιάννης Ντάνος, ετοιμάζει κάθε μέρα εκλεκτά εδέσματα, ενώ ιδιαίτερα μελετώνται τα μενού των παιδιών. Το κεντρικό εστιατόριο λειτουργεί και ως ala card, ενώ κάθε βράδυ ετοιμάζεται ένας μεγάλος, πλούσιος μπουφές.

Εξαιρετικά μαγειρευτά, με αυθεντικές ελληνικές συνταγές, υπέροχα γλυκά, μεγάλη ποικιλία από τυριά και αλλαντικά, πολλές φρέσκες σαλάτες και ψωμιά. Πολύ καλή κάβα κρασιών με έμφαση τον ελληνικό αμπελώνα.

Ιδιαίτερα προσεγμένο και γεμάτο γεύσεις είναι και το πρωινό του ξενοδοχείου. Λαχταριστές ομελέτες, επτά είδη ψωμιού, εκλεκτές μαρμελάδες και μέλι, μπουγάτσα, και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε θα το βρείτε κάθε πρωί.

Το Dream Spa

Το κέντρο spa του Olympia Golden Beach ήταν μια πραγματική αποκάλυψη. Η μεγάλη εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα αλλά και οι καμπίνες χαμάμ και σάουνας είναι στη διάθεση των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό που κλέβει όμως την παράσταση είναι οι θεραπείες προσώπου και σώματος αλλά και τα προγράμματα μασάζ με τη φροντίδα των καλλυντικών της Phytomer.

Θεραπείες με φύλλα χρυσού, ειδικά μασάζ με πουγκιά και κοχύλια, μπανιέρα αλλά και shower jet για super θεραπείες θα σας χαλαρώσουν και θα σας ομορφύνουν.

Η παραλία της Χρυσής Ακτής απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το resort. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπάρχει αυτοκίνητο που σας μεταφέρει εκεί και σας επιστρέφει. Η παραλία είναι μαγική, με μια ατέλειωτη αμμουδιά, καταγάλανα νερά, υπέροχη θέα στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά. Το Olympia Golden Beach διαθέτει εκεί ξαπλώστρες και ομπρέλες για τους πελάτες του.

Νέα εφαρμογή για iOS και Android

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa παρουσιάζει την καινούργια του εφαρμογή για κινητά και tablet. Κατεβάστε την και ενημερωθείτε για πληθώρα υπηρεσιών οι οποίες έχουν σχέση με το ξενοδοχείο, τα δωμάτια, το εστιατόριο, το Dream Spa, την παραλία ή ακόμα και τον καιρό που υπάρχει στην περιοχή μας.

Κάντε μια εικονική περιήγηση χάρις στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό που θα βρείτε και ανακαλύψτε όλες τις εγκαταστάσεις, καθώς και την παραλία Χρυσή Ακτή, η οποία είναι μόλις 400 μέτρα μακριά.

Η εφαρμογή είναι εύκολη στην πλοήγηση, πρακτική και σχεδιασμένη έτσι ώστε να παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που μπορεί κανείς να χρειαστεί.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, οι πελάτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο θα μπορούν στο επόμενο version της να ενημερώνονται συνεχώς για το λογαριασμό τους, για τους καταλόγους Room Service, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη δική τους παραγγελία εύκολα και γρήγορα από τη συσκευή τους.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις με ένα κλικ εδώ.