Στολισμένο στις αποχρώσεις του ροζ και του φούξια και διαθέτοντας όλα τα αξεσουάρ μόδας, ακόμα και μια πασαρέλα, που οδηγεί σε ολόσωμο καθρέπτη, το ονειρικό δωμάτιο της Barbie ανήκει πλέον στις μόνιμες επιλογές διαμονής του ξενοδοχείου Hilton στο Μπουένος Άιρες.

Μικροί και μεγάλοι λάτρεις της πιο δημοφιλούς κούκλας στον κόσμο, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια βραδιά στον παραμυθένιο κόσμο της Barbie, ξοδεύοντας από 143 – 455 ευρώ τη βραδιά, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Το ξενοδοχείο γιορτάζει 10 χρόνια από την πρώτη φορά που συνεργάστηκε με την εταιρεία παιχνιδιών Mattel, δημιουργώντας ένα δωμάτιο Barbie, που θα είναι διαθέσιμο όλο το χρόνο.

Μάλιστα, το εξαιρετικά δημοφιλές δωμάτιο με τον αριθμό 136 είναι κλεισμένο μέχρι τις αρχές του 2015!

Εκτός των άλλων, διαθέτει μια τηλεόραση 32-ιντσών, η οποία θα προβάλλει ασταμάτητα ταινίες Barbie, αλλά και ένα μαρμάρινο μπάνιο, ένα δωμάτιο-ντουλάπα και φυσικά, μια σειρά από κούκλες Barbie.

Η εμπειρία ξεκινά στο λόμπι, όπου ένα γιγαντιαίο ροζ γοβάκι σηματοδοτεί την παρουσία του δωματίου και οδηγεί τους επισκέπτες σε ένα ιδιωτικό check-in και στη συνέχεια στην ιδιωτική πρόσβαση στο δωμάτιο.

Ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο, είναι ότι οι γονείς, θα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν το διπλανό δωμάτιο, που επικοινωνεί με ενδιάμεση πόρτα με τον κόσμο της Barbie.

Δείτε τις φωτογραφίες: