Στην ιστορική περιοχή της Ελευσίνας, μόλις 30 λεπτά από την Αθήνα και την Κόρινθο, το 4* Elefsina Hotel υποδέχεται τους επισκέπτες του σε ένα μοντέρνο και κομψό περιβάλλον με σύγχρονες παροχές και πλούσιες υπηρεσίες.

Τα 83 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες του (διακρίνονται σε executive, superior, connecting και 6 σουίτες) εκτείνονται σε 3 ορόφους και είναι ειδικά σχεδιασμένα με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, ώστε να αποτελέσουν ένα καταφύγιο χαλάρωσης από τη βουή της πρωτεύουσας. Ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ξενοδοχείου είναι το άρτιο συνεδριακό κέντρο χωρητικότητας 400 ατόμων, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους επαγγελματική εκδήλωση, καλύπτοντας τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Η χαλαρωτική ατμόσφαιρα με φόντο την πισίνα του ξενοδοχείου και τα μεσογειακά εδέσματα που ετοιμάζει ο σεφ Αντώνης Μελάς, καθιστούν το εστιατόριο Στάχυ γαστρονομικό προορισμό. Την άνοιξη και το καλοκαίρι μπορείτε να ανεβείτε στην ταράτσα του ξενοδοχείου, όπου βρίσκεται το ΥΚ roof bar restaurant. Με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί στους διακοσμημένους σύμφωνα με τις αρχές του μινιμαλισμού χώρους του, συνιστά ιδανική επιλογή για γεύματα πολλών αστέρων.

Το Elefsina Lounge Cafe Bar στο lobby του ξενοδοχείου σας υποδέχεται στους άνετους καναπέδες του για να απολαύσετε το ποτό της αρεσκείας σας από την ενημερωμένη κάβα του, που εμπλουτίζεται συνεχώς.

Οι πιο active τύποι θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα το fitness center, το οποίο προσφέρει όλα τα όργανα που χρειάζεστε για να διατηρήσετε τη φόρμα σας και να απαλλαγείτε από το καθημερινό στρες.

Εκμεταλλευτείτε τις παροχές του Business Center για να διαχειριστείτε όλες σας τις επαγγελματικές υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Elefsina Hotel.

Tip: Με αφετηρία το ξενοδοχείο μπορείτε να περιηγηθείτε στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ελευσίνας όπου τελούνταν τα Ελευσίνια Μυστήρια και στο Μουσείο της πόλης καθώς και να πραγματοποιήσετε κοντινές εξορμήσεις τόσο στην Στερεά Ελλάδα όσο και την Πελοπόννησο.

Για τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορεί να απολαύσετε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Αττικής που βρίσκονται κοντά στο ξενοδοχείο, όπως αυτή της Ψάθας και στο Πόρτο Γερμενό.

Info: Δήμητρος 55 & Ρήγα Φεραίου, Ελευσίνα, τηλ. 210 5589700, www.elefsinahotel.gr